Jason Momoa a scris scenariul unei continuări la Conan Barbarul

de Cristina Grigore în 8 Aug 2011
Jason Momoa a scris scenariul unei continuări la Conan Barbarul

Nu numai că îşi ia rolul în serios, dar se preocupă şi de partea creativă a acestuia. Jason Momoa, protagonistul noului Conan the Barbarian – cu premiera românească pe 19 august -  a pregătit deja scenariul unei continuări a peliculei.

Într-un interviu acordat CraveOnline.com, impresionantul interpret (are peste 1,90 m) al personajului imaginat de Robert E. Howard, a declarat cu entuziasm că a pregătit deja un scenariu ce va continua întâmplările reboot-ului. Actorul este decis să exploreze mai amănunţit lumea de mit şi legendă de pe tărâmul unde au loc aventurile lui Conan, ceea ce nu s-a putut face în producţia curentă.

„Am vrut să exploatăm ideea [dezvoltării elementelor fantastice] şi în acest prim film, dar apariţia lui Clash of the Titans ne-a făcut să utilizăm bugetul filmului în alte direcţii... Nu ne puteam ridica la acelaşi nivel […] referitor la efectele special utilizate… Nu vreau să dezvălui deja unele lucruri; veţi vedea că în Conan lucrurile se concentrează acum în jurul antagonistului şi a ceea ce va stârni el în erou”, a spus Momoa.

Însă până la o continuare a filmului mai avem de aşteptat, iar de succesul primei producţii va depinde şi decizia studiourilor de a produce un sequel, bazat, foarte probabil, pe scenariul lui Momoa.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
paul2011 pe 8 august 2011 12:11
WOW . Chiar misto . Tot respectul pentru Jason Momoa . Mi-a placut cum a jucat si in Game of Thrones . Abia astept sa vad Conan . Daca filmul va avea succes , Jason are toate sansele sa joace intr-o continuare bazata pe scenariul lui . Si asta ii mare lucru .GOOD LUCK JASON MOMOA ;).
chepito_areas pe 8 august 2011 12:49
reboot? mai degraba rebut...
Crist11 pe 8 august 2011 13:37
Parerea mea este, sa-si vada de actoria lui si sa lase faza cu continuarea pentru profesionisti, nu ca el nu ar fi, dar datoria lui este sa joaca perfect in acest film, pentru a avea o continuare, nu poti face o continuare la ceva ce a dezamagit.
legolas05 pe 8 august 2011 14:27
sper sa fie primul bun,sa nu fie o dezamagire
Bayard pe 8 august 2011 14:47
Este un actor foarte bun..... dar asta nu inseamna ca o sa fie si filmul. Chiar sunt curios cum o sa iasa, dar cu siguranta mai rau decat al lui Schwarzenegger nu are cum sa fie :)))
xerses pe 9 august 2011 12:39
Sper sa aibe idei bune si sa reuseasca sa depaseasca ce a reusit Schwarzenegger.
alex_il_fenomeno pe 9 august 2011 13:40
sper sa fi avut suficienta inspiratie pentru un filme reusit !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells