Jamie Foxx, despre costumul lui Electro din Spider-Man 2

de Cristina Grigore în 18 Dec 2012
Jamie Foxx, despre costumul lui Electro din Spider-Man 2

Într-un interviu acordat cu prilejul promovării lui Django Unchained, actorul Jamie Foxx a dezvăluit câteva detalii despre costumul său - diferit de cel din benzile desenate - din sequel-ul lui The Amazing Spider-Man, unde îl va personifica pe villain-ul Electro.

„Nu va fi galben, ci de altă culoare”, a declarat Foxx pentru blackfilm.com. „Producătorii vor ceva mai futuristic. Vor ca aspectul lui Electro să fie unul mai bine ancorat în realitate, nu unul caracteristic eroilor din benzile desenate, aşa că vor evita galbenul şi verdele. Sunt hotărâţi să încerce lucruri noi, precum un plastic lichid sau ceva de genul acesta şi mai sunt şi acele fulgere şi alte chestii ce atârnă când mă întorc cu capul în jos. Îşi dau şi ei seama că trebuie să aibă sens pentru anul 2014 şi de aceea costumul va fi arătos, stilat. Va fi, de fapt, negru”, a explicat actorul.

„În acest scenariu, villain-ul pe care îl interpretez este prezentat, pentru prima oară, cu adevărat inspirat”, a mai spus Foxx. „Atât Andrew Garfield, cât şi regizorul Marc Webb sunt extrem de încântaţi de calitatea scenariului, aşa că mă aştept la o experienţă incitantă”, a continuat el.

Filmările la The Amazing Spider-Man 2 vor începe în prima parte a anului 2013, lansarea fiind programată pentru 2 mai 2014.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 18 decembrie 2012 10:30
"Costumul va fi arătos, stilat. Va fi, de fapt, negru" (si continui eu), va fi de fapt costumul lui Batman dar cu o masca diferita :))) ... ca asa fac toti acum, pana si Superman o sa aiba un costum militarizat cumva
mihhnea pe 18 decembrie 2012 12:53
de ce tot schimba lucruri si detalii pe care fanii chiar le apreciaza, lucruri marunte care fac parte din universul unei anumite povesti! ciudat!
MikkaelWolfganger pe 6 ianuarie 2013 00:40
Sunt de acord cu tine.Mie imi plac personajele din filmele cu super-eroi sa ramana ca in comics-uri...nu sa adauge ei chestii inovative care pur si simplu strica atmosfera.
Macabru pe 18 decembrie 2012 19:00
N-au ce sa mai schimbe la film, si ce sa gandesc.."hai sa schimbam costumul". Penibil ! La fel au facut si cu Robocop.. I-au creat aluia un costum, de zici ca-si ia zborul.
Ovidiu239 pe 20 decembrie 2012 16:23
se gasesec ei repede sa schimbe costumul, ce are ala verde cu galben, dc sa fie ei mai smecheri, bine cu nu o sa-l vedem pe electro in chiloti...
Ovidiu239 pe 21 decembrie 2012 12:03
Eu zic totusi ca cel mai potrivit costum ar fi rosu cu maro si cu portocaliu si cu picatele albastre cu roz si cu cateva dungi negre cu visiniu si cu mov sau violet
alex_il_fenomeno pe 19 ianuarie 2013 13:16
Am mari asteptari! sper sa confirme acest film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells