Indiana Jones 5 este aproape, spune Shia LaBeouf

de Cristina Grigore în 8 Iun 2011
Indiana Jones 5 este aproape, spune Shia LaBeouf

Franciza Indiana Jones şi-a început cu succes aventura pe marele ecran în 1981, cu Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark şi a fascinat apoi, de-a lungul timpului, mai multe generaţii de spectatori deveniţi fani ai acesteia. George Lucas, creatorul seriei, este hotârât să nu se oprească la cea de-a patra parte, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, iar Shia LaBeouf a confirmat acest lucru, într-un interviu acordat MTV.

La Beouf, care a interpretat în Kingdom of the Crystal Skull rolul fiului lui Jones (Harrison Ford), spune că un nou film, care va sta tot sub regia lui Steven Spielberg (precum restul celor din serie), este foarte aproape. "Am vorbit cu Harrison Ford. A spus că îşi continuă antrenamentele în sala de sport, că nu are nici o veste [de la George Lucas], dar ştie că acesta este în căutarea unei intrigi captivante. A spus că îşi urmează în continuare antrenamentele, ceea ce înseamnă că un nou film este pe-aproape, a declarat el.

Informaţii anterioare legate de dezvoltarea părţii a cincea a seriei au sugerat că scenariul ar putea include misteriosul Triunghi al Bermudelor, Harrison Ford dând asigurări că îşi doreşte din nou rolul faimosului aventurier. Însă actorul împlineşte în luna iulie 69 de ani, astfel încât va avea nevoie de multă vreme petrecută în sala de fitness, pentru a face faţă cu succes unor scene de acţiune cât de cât solicitante. Probabil că producătorii ar trebui să se gândească la a preda ştafeta unui star mai tânăr (poate chiar LaBeouf), pentru a continua peripeţiile lui Jones, pasionatul de arheologie cu veleităţi de detectiv.

 

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 8 iunie 2011 08:45
Bravo lui Harrison pentru perseverenta de a fi in forma...
ana pe 8 iunie 2011 08:53
asta e un film pe care chiar nu ma intereseaza sa-l vad continuat. Ultimul a fost groanic de slab. De Harrison imi era mila, la cat se chinuia sa tina pasul cu actiunea.
Gherase pe 8 iunie 2011 11:15
eu cred ca nu toti actorii pot face fata unui asemenea rol.cei mai potriviti ar fi brad pitt sau Dicaprio
legiune pe 8 iunie 2011 11:31
Sus pe cai si dai bice.
legolas05 pe 8 iunie 2011 13:48
interesant
cristi23 pe 8 iunie 2011 14:58
harrison ford este cel mai potrivit..............dar in cazul in care tre sa predeie stafeta poate ca shia e alegerea cea mai potrivita
anonimus pe 8 iunie 2011 19:23
Primele 3 au fost de nota 10 , actiune -comedie -aventura de nota 10. Si al 4-lea ii bun , ma dezamagit un pic partea cu " CGI " , ma refer la partea cand Indiana Jones se ascunde intr-un frigider ca sa se fereasca de explozia nucleara ... explozia a iesit super dar parca nu se potriveste intr-un film Indiana Jones. Partea cu maimutzele prin Jungla , si cu Extraterestrul/Nava spatiala tot nu se potrivesc intr-un film I.J. La inceput era scris pe site-ul oficial I.J " Minimal use of special efects" La sfarsit nu prea ii nimic interesant in a 4-rea serie , pana la scena cand vor sa intre in templu si sunt fugariti de "canibali" , mi-a placut cum arata templul dinauntru , cu 11 scheleti de cristal asezati ..... Sper ca partea 5-a sa fie mult mai interesant , cu putine efecte speciale , pur si simplu nu se potriveste intr-un film I.J . Cine a vazut numai ultima parte probabil nu baga acest lucru in seama , si ii place filmul foarte mult , dar cine a vazut primele 3 parti are alta parere.
lovendal pe 8 iunie 2011 19:30
shia LaBoeuf ar fii mai mult decat potrivit ca sa devina urmatorul Indianna Jones. Are carisma necesara pt acest rol
Anonimus pe 8 iunie 2011 19:31
Ar fi fost interesant ca in locul lui Oxley din I.J.4 , sa fie Sean Connery "Sir Henry Jones" . Si cred ca asa a fost scris scenariul daca imi amintesc bine , dar din pacate Sean Connery sa retras , si nu a acceptat rolul. Scenariul a fost modificat. A fost introdus personajul Oxley , cred.. Daca ultima parte din seri I.J. ar fi fost facut cu vreo 10 ani mai repede , filmul ar fi fost mult mai interesant ,si probabil Salah"John Rhys Davies si Profesor Henry Jones sr"-Sean Connery ar fi jucat in film. Sunt sigur ca filmul ar fii iesit mult mai bine , fara multe efecte speciale. Acuma filmele se bazeaza doar pe CGI , in 3D ...
Anonimus pe 8 iunie 2011 19:35
Probabil ar fii luat si Premiu Oscar. Harrison Ford era mai tanar ,arata mai bine ,filmul ar fii iesit mai bine.
Anonimus pe 8 iunie 2011 19:36
Sa tot vorbit de revenirea lui Sean Connery pe marile ecrane , chiar in filmul Indiana Jones 5 , sper sa fie adevarat. Ar fii super !!!
Anonimus pe 8 iunie 2011 19:38
Fara Harrison Ford nu exista Indiana Jones ,inca i se potriveste rolul ,are 68 ani, in curand face 69
Anonimus pe 8 iunie 2011 19:40
De 3 ani se tot vorbeste de o continuare a filmelor I.J. , de I.J.5 , si inca nimic... poate mai trec inca 20 de ani.. Sper sa fie adevarat ,ca in curand vor incepe filmarile la I.J.5
alex_il_fenomeno pe 10 iunie 2011 10:50
foarte bine ! intotdeauna mi-au placut filmele cu Indiana Jones !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells