Tron 3 are scenarist

de Cristina Grigore în 8 Iun 2011
Tron 3 are scenarist

Ideea unei continări a seriei Tron este una cu potenţial, în acest sens studiourile Disney începând să pregătească terenul unui sequel al lui TRON: Legacy, prin cooptarea scenaristului David DiGilio pentru a imagina noua poveste, scrie CinemaBlend.

DiGilio (Eight Below, serialul Traveler) îi va înlocui pe Adam Horowitz şi Edward Kiss, care au scris scenariul lui Legacy, şi care lucrează acum la o serial fantastic pentru postul TV ABC, intitulat Once Upon a Time.

În lumina noii informaţii prezentate, s-ar zice că noul film Tron are calea spre producţie asigurată, însă lucurile nu stau chiar aşa. Chiar dacă au dat startul scenariului, cei de la Disney vor aştepta rezultatele lansării, anul viitor, a seriei de animaţie Tron Uprising, realizarea unei continuări pe marele ecran ale aventurilor lui Sam (Clu) şi Kevin Flynn, plus Alan Bradley (Tron)  depinzând, deci, de succesul animaţiei.

Continuarea francizei ar putea fi justificată însă şi doar prin încasările lui Tron: Legacy, care a strâns 400 de milioane de dolari din toată lumea, la un buget de 170 de milioane. Cât de bine se va descurca la box-office un nou film va depinde însă acum şi de imaginaţia lui DiGiglio, care este de aşteptat să vină cu un scenariu ceva mai coerent decât a fost considerat de critici cel al lui Legacy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 8 iunie 2011 08:43
Un SFde asemenea calibr va fi asteptat cu siguranta.
Gebeleizis pe 8 iunie 2011 11:22
Eu cred ca va fi un film slab.
legiune pe 8 iunie 2011 11:26
ne-au palcut filmele tron astepta sa vedem ce urmeaza.
legolas05 pe 8 iunie 2011 13:47
primul a fost bun,al doilea foarte bun,asta sper sa fie la fel
HarryCineastul3 pe 8 iunie 2011 13:53
inca unul? da efecte speciale are dar nu are poveste...........
Doar.Sucre pe 9 iunie 2011 01:03
Primul ma obosit (fizic) , dupa catva timp , ochii ma dureau cumplit . Daca las fi vazut la cinema , 3D , cred ca nu stateam pana la sfarsit. Este in regula povestea , nu e ceva ce nu am mai intalnit , dar e in regula.

Efectele sunt , mult prea mult.

Mara pe 9 iunie 2011 20:42
eu sincer abia astept sa apara acest film...primul a fost ok...dar Tron:legacy a fost de-a dreptul superb! L-am vizionat de doua ori chiar la cinema....efectele speciale au fost incredibile, iar povestea nu a fost neglijabila...
alex_il_fenomeno pe 10 iunie 2011 11:07
este un lucru bun ! sper sa faca o treaba buna si un film reusit !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells