Hobbitul îl întrece pe Tom Cruise în box-office-ul american

de Cristina Grigore în 24 Dec 2012
Hobbitul îl întrece pe Tom Cruise în box-office-ul american

Încasările din acest sfârşit de săptămână ale lui The Hobbit: An Unexpected Journey nu au putut fi depăşite de nici una din noile intrări, printre care şi thriller-ul de acţiune a lui Tom Cruise, Jack Reacher.

Potrivit BoxOfficeMojo.com, filmul a obţinut 36,7 milioane de dolari de la spectatorii americani. Alături de cele 91 de milioane strânse de peste hotarele SUA, filmul a ajuns acum la încasări globale de 434 milioane de dolari.

Filmele de debut ale week-end-ului au avut o evoluţie destul de slabă în clasament, Jack Reacher, cu cele 15,6 milioane de dolari obţinute intrând pe locul doi în top. Filmul, cu un tomatometru de 63 de procente şi un buget de 60 de milioane de dolari, mai are ceva până să devină profitabil.

Comedia lui Judd Apatow, This Is 40, cu Paul Rudd şi Leslie Mann, a ocupat locul trei, cu 12 milioane de dolari încasări. The Guilt Trip, o altă comedie de debut în top-ul acestui final de săptămână (cu Seth Rogen şi Barbra Streisand), a aterizat direct pe locul şase, cu 5,4 milioane de dolari încasări la un buget de producţie de 40 de milioane.

Relansarea hit-ului din 2001 a lui Pixar, Monsters, Inc. în format 3D a strâns până acum 5 milioane de dolari. Restul clasamentului este ocupat astfel: pe patru Rise of the Guardians (5,9 milioane de dolari), pe cinci Lincoln (5,6 milioane), pe opt coboară Skyfall (4,7 milioane), urmat de Life of Pi (3,8 milioane) şi The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 (2,6 milioane).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Theodoric pe 24 decembrie 2012 14:30
era de asteptat
Bayard pe 25 decembrie 2012 13:17
Chiar si-asa, cred ca o sa aiba incasari mult sub asteptari... probabil saptamana viitoare Django o sa ia nr1
alex_il_fenomeno pe 31 ianuarie 2013 19:36
La ce popularitate are productia, nici nu ma mira.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells