Demi Moore, atentat la banii lui Ashton Kutcher

de Cristina Grigore în 24 Dec 2012
Demi Moore, atentat la banii lui Ashton Kutcher

Despărţirea dintre Demi Moore şi Ashton Kutcher a avut loc în urmă cu aproximativ un an, iar divorţul lor, pentru că nu au copii, se rezumă la partea financiară. După cei şapte ani petrecuţi împreună, actriţa nu se grăbeşte de loc cu divorţul, scrie TMZ.com, iar motivul se pare că ar fi dorinţa acesteia de a obţine o sumă cât mai mare de bani din partea fostului său partener de viaţă.

Deşi Moore este mult mai bogată decât Kutcher – valoarea unui apartament al său din New York se ridică la 25 de milioane de dolari – aceasta nu are de gând, se pare, să facă rabat la suma cu care va rămâne în urma divorţului şi se aşteaptă să se aleagă cu o cifră asemănătoare celei pe care a primit-o după divorţ de la fostul său soţ, Bruce Willis. Citat drept unul dintre cele mai scumpe divorţuri din istorie, cel al lui Willis şi Moore i-a adus acesteia din urmă nu mai puţin de 90 de milioane de dolari.

Potrivit TMZ, nici Ashton Kutcher nu s-a grăbit prea mult cu înaintarea actelor de divorţ, iar asta nu pentru că ar fi vrut mai mulţi bani de la actriţă, ci pentru că a dorit să îi lase acesteia satisfacţia acestui gest. Nu se ştie ce înţelegere face până la urmă cei doi însă, ţinând cont de faptul că Kutcher încasează acum o sumă frumoasă pentru apariţia din Two and a Half Men, este posibil ca fosta parteneră a acestuia să obţină ceea ce îşi doreşte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 31 ianuarie 2013 19:36
Este treaba lor ce fac... oricum, nu parea un cuplu care sa reziste in timp.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells