Hancock 2 are doi scenarişti

de Ştefan Dobroiu în 25 Aug 2009
Hancock 2 are doi scenarişti

Hancock a fost al treilea cel mai popular film care a rulat în 2008 în România, prin urmare s-ar putea să vă intereseze faptul că Peter Berg, regizorul primei aventuri a celui mai atipic supererou, a angajat doi scenarişti pentru pregătirea continuării. Aceştia sunt Adam Fierro şi Glen Mazzara, ambii din echipa de scenarişti a serialului The Shield.

Nu demult, Peter Berg a dat câteva detalii despre cum ar putea continua aventurile lui Hancock, dar ar fi bine să nu citiţi mai departe dacă n-aţi văzut primul film! Cu grijă mare la spoilere, nu vă spunem decât că Berg ar vrea să introducă în povestire o fiinţă asemănătoare cu Hancock. Deocamdată nu se ştie dacă noua achiziţie va îndeplini un rol pozitiv sau negativ (noi am paria pe a doua variantă), dar se pare că Berg, Fierro şi Mazzara se întâlnesc destul de des să discute eventuale direcţii şi că Will Smith mai aruncă şi el câte o idee din când în când...

În ceea ce priveşte momentul când Hancock va îngurgita din nou cantităţi supereroice de alcool, s-ar putea să nu vină foarte curând. "Ne-ar plăcea să ne grăbim, dar Will e ocupat şi aşa şi eu", a spus Berg, adăugând că vrea ca totul să fie făcut cu grijă.

Ţi-a plăcut Hancock? Ce ai vrea să vezi într-o continuare cu supereroul bublucaş?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
GhosToo7 pe 25 august 2009 16:14
Asteptam vestea asta . Dupa ce am vazut filmul asteptam o continuare este un film ce merita sa aiba o continuare!
TuNNiNg pe 25 august 2009 16:22
Mi-a placut Hancock, I am Legend, Seven Pounds si mai toate filmele in care a jucat Will Smith, are mult talent ca si actor. Intr-o continuare cu el mi-ar placea sa-l vad plutind pe o "banca pneumatica" intr-un lac plin de alcool, de pe care ar cadea si ar striga: "Help me, i can't swim!!" :))
Lasand gluma la o parte, intr-o continuare cu el, mi-ar placea sa-l vad salvand-o pe Paris Hilton din mijlocul unei multimi de zombie, dornici sa se infrupte din ea si infuriati peste masura de prestatia ei de cantareata. Ca la gust, n-o fi asa amara ca la actorie :D.

kensu pe 25 august 2009 17:01
abia astept continuare pentru ca primul film a lasat multe semne de intrebare
cora_zon pe 25 august 2009 18:17
mi-a placut primul, abia astept si continuarea si ar fi misto sa bage si un "rau" pe acolo
mfcata pe 25 august 2009 19:19
Sigur cealalta persoana asematoare lu hancock o sa fie personaj negativ. La primul hancock calitatea personajului negativ a lasat de dorit: un simplu pshopat care a avut noroc ca H s-a indragostit si si-a pierdut puterile. Chiar ma gandeam cum ar arata o continuare, cum ar fi modelat acum h, tinand cont ca s-a lasata de baut (teoretic).
Radu47hitman pe 25 august 2009 20:29
Nu prea mea placut filmul... A 2 parte nu cred ca va avea succese mari.
Midnite pe 25 august 2009 22:12
De ce un Hancock 2? Primul a fost facut asa cum trebuie. Ce-ar mai putea sa scormoneasca ei ca sa aduca nou intr-un film de genul? Ideea principala a primului a fost pur si simplu originala, iar daca ati vazut filmul si stiti cum se termina, acolo nu prea pare sa fie locul unei continuari. Dar fie ce-o fi, vom trai si vom vedea!
FarkaS pe 26 august 2009 11:13
Aaaa! N-am vazut filmul, dar am citit in continuare...!!!
george pe 26 august 2009 13:02
super filmu abia astept sa apara partea a doua sa vad daca o sa fie la fel de bun
ioana pe 8 februarie 2010 14:47
Hancock?..super film...un superhero mai iesit din comun care mai trage si la masea,si mai zboara si in stare de ebrietate....m'a facut sa rad....si chiar abia astept sa vad ce mai face.....oare in partea2 se lasa de baut?aaa......da stai ca se lasa'se......dar sper sa nu se apuce din nou....o mai zbura in pielea goala?...(sau poate ca da....)glumesc...
Radu1711 pe 18 aprilie 2010 01:35
este si Hancock 2?
crysty pe 12 mai 2010 12:47
eeee beleeeeaaaaaaaaaa frateee
alex_il_fenomeno pe 8 iulie 2010 09:38
un asa superb film merita o continuare! de abia astept partea a doua!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells