Filmele pentru copii ale verii

de Cinemagia în 2 Iun 2012

Începutul lunii iunie este dedicat copiilor în 30 de state ale lumii. Dar la cinema, situaţia este alta. În România,  în fiecare lună a acestei veri este programată la cinema câte o animaţie.  Madagascar 3 în luna iunie, Ice Age 4 în iulie  şi Neînfricată în luna august. Iată - în continuare - motivele pentru care merită să vedeţi, cu mic, cu mare, aceste filme.

Afișează:
1 din 4

 

Madagascar 3: Fugăriţi prin Europa, 15 iunie

Madagascar 3 ni-i arată pe leul Alex, şi pe prietenii lui nedespărţiţi, Marty, Gloria şi Melman, care fac tot ce le stă în putinţă pentru a se întoarce "acasă", la grădina zoologica din Central Park. Ca să ajungă până la New York, se înrolează într-un circ, şi sunt nevoiţi să dea chiar reprezentaţii. În plus, pe urmele lor este Chantelle Dubois, care vrea capul leului (ad literam).

Madagascar 3 introduce multe personaje noi, animalele de circ, dar - dintre ele - leul de mare Stefano L'Otarie e cel mai simpatic, cu reacţiile cele mai umane. De origine italiană, e vesel şi iubeşte viaţa, dar - în acelaşi timp - e anxios, plângăcios, vulnerabil, aducând cele mai multe zâmbete dintre personajele acestei animaţii DreamWorks. Copiii se vor îndrăgosti de el - seamănă într-o oarecare măsură cu mămosul Sid din Ice Age - şi îşi vor dori să doarmă cu mascota amuzantului Stefano.

Multe momente amuzante le aduce şi relaţia dintre ursoaica Sonia, cel mai feroce animal al circului, tălâmb, dar mare specialist în numărul cu tricicleta, şi King Julian.

Animaţia arată foarte bine în 3D, e foarte veselă, colorată, ritmată, iar reprezentaţiile de circ în tonuri psihedelice te fac să te simţi din nou copil - cel puţin pentru câteva momente - în faţa unei acadele uriaşe, în culorile curcubeului.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cardist pe 2 iunie 2012 14:08
Dintre acestea trei, Ice Age: Continental Drift il astept cu cea mai mare nerabdare, mai mult pentru a vedea prin ce peripetii mai trece Scrat, se pare ca de data asta producatorii au decis sa il implice mai mult in povestea principala ceea ce este imbucurator. Cu siguranta va fi un mare succes de box-office la fel ca precedentele filme din serie.
chrismechris pe 2 iunie 2012 15:50
Ice Age si Madagascar astept sa le vad.
Manusa pe 2 iunie 2012 18:23
Cel mai mult astept Ice age, cred ca va fi unul foarte bun.
yasmine_kiss pe 2 iunie 2012 20:45
yupiiiii!!!!super animatii!
Arlequinade pe 3 iunie 2012 01:58
Brave, evident. Celelalte 2 sunt sequel-urile sequel-urilor unor filme care nu au fost "geniale" nici macar in prima parte.
SakuraBlack90 pe 3 iunie 2012 07:54
Ma alatur si eu copiilor de mai sus (care se simt copii desigur) pfaiii - animatiii :x...
Vreau sa le vad pe toate 3

alex_il_fenomeno pe 20 iunie 2012 17:43
extrem de multe , si nu doar pentru copii !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells