Eu când vreau să fluier... în competiţie la Stockholm

15 Nov 2010
Eu când vreau să fluier... în competiţie la Stockholm

Lungmetrajul Eu când vreau să fluier, fluier a fost inclus în selecţia oficială a Festivalului de Film de la Stockholm. Filmul va concura alături de alte 17 pelicule internaţionale în cea mai importantă secţiune, Stockholm XXI Competition, unde participă regizori ce au în palmares cel mult trei filme. Regizorul Florin Şerban va fi prezent la Stockholm în perioada 25-28 noiembrie şi va discuta cu publicul după două dintre cele trei proiecţii ale filmului.  Institutului Cultural Român de la Stockholm a făcut posibilă prezenţa lui Şerban la eveniment.

Eu când vreau să fluier, fluier va rula pe marile ecrane din Suedia începând cu data de 3 decembrie 2010., distribuit de  Folkets Bio.

Cel de-al doilea film românesc prezent la această ediţie a festivalului este Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu, în regia lui Andrei Ujică. Filmul va rula în cadrul secţiunii speciale Spotlight: Extreme Politics. Alte pelicule din această secţiune sunt, printre altele, comedia britanică Four Lions de Chris Morris, ce tratează problematica terorismului, şi documentarul Draquila – Italy Trembles de Sabina Guzzanti, care îl are în prim-plan pe Silvio Berlusconi.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 17 noiembrie 2010 10:56
nu ar fi deloc o surpriza daca filmul ar castiga vreun premiu ! nu ar fi primul !
busuioc mihaita pe 22 noiembrie 2010 17:00
acest film pot spune ca e cel mai bun film ROMNESC dupa 1990 incoace este adrvarata poveste a majoritatea tinerilor din ROMNIA . Lasati in voia sorti de "parinti" sau chear de ei, si eu sunt tot un adolesvent de 19 ani dar pana acum nam avut probleme cu lega.Si sper ca nici ceilalti sa nu aiba ,dar totusi trebuie sa avem mai multa grija noi TINERI din capitala noi pot spune eu suntem cei mai expusi ;cred ca stiti la ce ma refer mafia e la noi acasa BUCURESTIU .va urez succes!mihai]
cleo craiova pe 4 decembrie 2010 13:51
f bun filmul sper sa va placa
iuliana pe 6 ianuarie 2011 18:12
este cel mai tare film e foarte adevara acest film va face minuni daca asi fi cineva vas da premiul 111 intii
ionut pe 28 ianuarie 2011 15:03
a esit foarte bine

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells