Eroinele Pixar: curajoase

de Gloria Sauciuc în 2 Aug 2012

Merida, protagonista din Brave, face dreptate începând cu 17 august personajelor feminine care au obţinut mereu rolul secundar în universul Pixar. Ea este eroina filmului, personajul central. A reușit să obțină chiar un afiș numai al ei, depășind performanța prințesei Rapunzel, care împărțea posterul filmului Tangled cu personajul masculin.

Cele mai multe eroine Pixar sunt curajoase, optimiste, gata să experimenteze ceva nou. Iată-le, într-o ordine invers cronologică.

Afișează:
1 din 14
Prinţesa Merida (Brave, 2012), voce Kelly Macdonald

Prințesa Merida e îndrăzneață și rebelă: hotărâtă să fie mai mult decât ceea ce tradiția hărăzește pentru o prințesă, e pasionată de trasul cu arcul, de călărie și de faptele de arme. Însă, atunci când îndrăzneala ei începe să amenințe ordinea din regat, Merida va trebui să își pună la bătaie tot curajul ei.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 2 august 2012 11:52
Hehe, Barbie si Ken au fost geniali in Toy Story 3 :)). Uitandu-ma pe lista asta, am fost putin surprins, Merrida este prima eroina principala din filmele Pixar??? Foarte interesant.
cavallioty pe 2 august 2012 14:54
de cand Antz e facut de Pixar? poate A Bug's Life
marina.otilia pe 2 august 2012 20:24
UNele din aceste eroine sunt chiar mai bune decat ele din filmele obisnuite . PArca prind viata si ne fac sa uitam ca sunt animate .
xerses pe 2 august 2012 22:29
Ce simpatice sunt toate!
palamida pe 3 august 2012 09:30
eu unul de abia astept sa vad povestea Meridei, povestea cu o legenda din Scotia...ceva cu totul si cu totul nou atat pentru Pixar cat si pentru noi! So pe 17 august!
narcisson pe 3 august 2012 15:46
Personal, din personajele enumerate mai sus cel mai mult mi-a placut Boo, din Monsters, Inc.. Dar, hey, nu vi se pare ca din lista asta lipseste Rapunzel din Tangled? Ea mi s-a parut de departe cel mai bun personaj feminin din animatiile Pixar.
alex_il_fenomeno pe 17 august 2012 22:35
am urmarit cateva , si pot spune ca sunt extrem de simpatice .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells