Dolphin Tale întrece The Lion King 3D la box-office

de Cristina Grigore în 3 Oct 2011
Dolphin Tale întrece The Lion King 3D la box-office

Filmul despre baseball cu Brad Pitt în rol principal nu a reuşit să ajungă pe locul întâi în clasamentul filmelor americane cu cele mai mari încasări, fiind devansat, atât el cât şi ocupantul primei poziţii de săptămâna trecută, The Lion King 3D, de o emoţionantă poveste de familie, Dolphin Tale.

Potrivit BoxOfficeMojo, povestea prieteniei dintre un băiat şi un delfin a obţinut în acest week-end încasări de 14,2 milioane de dolari, fiind urmat de Moneyball (12,5 milioane) şi, pe cea de-a treia poziţie – după ce s-a aflat două săptămâni consecutiv în vârful listei – de The Lion King 3D (11 milioane).

Patru nou intrări şi-au câştigat locul în top 10 săptămâna aceasta, iar Courageous a fost preferat de plătitorii de bilete din cinematografe, drama despre viaţa unor poliţişti strângând 8,8 milioane de dolari şi clasându-se pe locul cinci.

Pe şase intră Dream House, thriller-ul cu cei care s-au transformat într-un cuplu şi în viaţa reală, Daniel Craig şi Rachel Weisz. În film, ei sunt soţ şi soţie, recent mutaţi în casă nouă, care află că foştii ocupanţi ai acesteia au fost ucişi cu brutalitate. Pelicula a intrat pe locul şase în top, cu încasări de 8,2 milioane.

What’s Your Number, comedia cu Anna Faris şi Chris Evans, nu foarte agreată de critici, a obţinut doar locul 8 şi 5,6 milioane de dolari încasări. Abduction se găseşte pe locul şapte (5,6 milioane) , topul fiind încheiat de Contagion (5 miloane) şi Killer Elite (4,8 milioane de dolari).



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 3 octombrie 2011 10:22
Povestile despre si cu delfini, sunt intr-adevar cuceritoare.
cavallioty pe 3 octombrie 2011 13:08
si 50/50 ati cam uitat de el,avand cele mai mari incasari dintre premiere
alex_il_fenomeno pe 3 octombrie 2011 16:44
un film despre care nu stiu foarte multe , dar as vrea sa il vizionez .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells