Diane Lane va fi mama lui Superman

de Cristina Grigore în 3 Mar 2011
Diane Lane va fi mama lui Superman

La nici o săptămână de la anunţul că rolul lui Jonathan Kent, tatăl adoptiv al lui Superman din viitorul film al lui Zack Snyder ar putea reveni lui Kevin Costner, iată că cei de la Warner Bros. şi Legendary Pictures au oferit, conform The Wrap, o informaţie clară legată de distribuţie: Diane Lane va fi Martha Kent, mama pământeană a supereroului.

Lane i se va alătura actorului din rolul principal, Henry Cavill, celălalt nume confirmat al peliculei. Atât în filmele anterioare, cât şi în majoritatea versiunilor benzilor desenate Superman, Jonathan şi Martha Kent au fost primii care au descoperit racheta care a adus copilul Kal-El pe Pământ, în Smallville, Kansas. La scurtă vreme l-au adoptat şi i-au pus numele de fată al Marthei, Clark.

Noii părinţi ai celui venit de pe planeta Krypton i-au transmis acestuia valorile lor morale şi l-au încurajat să îşi folosească extraordinarele puteri spre binele umanităţii. Se pare că Martha a fost şi cea care a creat costumul de supererou al lui Clark.

Diane Lane va avea un rol principal în Cinema Verite, povestea primei familii americane care a apărut într-un reality-show. Filmul este programat să apară în 2012 şi îi mai are în distribuţie pe Tim Robbins, James Gandolfini şi Patrick Fugit. Anul trecut, actriţa a fost protagonistă în Secretariat, alături de John Malkovich.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 3 martie 2011 15:10
interesant

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells