Dexter, Psych şi Castle - seriale în premieră

6 Nov 2009
Dexter, Psych şi Castle - seriale în premieră

Universal Channel aduce în decembrie noi seriale din SUA şi din întreaga lume. Sezonul 3 din serialul Dexter începe luni 7 decembrie, de la ora 23:00.Dexter revine şi este mai mortal ca oricând. Serialul nominalizat la Premiul Emmy propune o nouă serie pe Universal Channel. După ce şi-a înfruntat unii dintre cei mai cumpliţi demoni personali, Dexter este gata să lase trecutul în urma lui. Acum are o viaţă de familie, un serviciu pe timp de zi - când prinde ucigaşi - şi o dorinţă de nestăvilit să le facă de petrecanie celor care scapă.

Iar când un caz celebru îl aduce faţă în faţă cu puternicul Procuror-Adjunct Miguel Prado (apariţie specială - Jimmy Smits), e posibil ca presiunea să fie prea mare şi nici măcar iubitul nostru Dexter să nu îi poată veni de hac.

Psych - Sezonul 1
(Câte două episoade în fiecare joi seară, de la ora 22:00)

James Roday joacă rolul unui consultant al poliţiei pe nume Shawn Spencer care, având un uluitor simţ al observaţiei, i-a făcut pe poliţişti să creadă că ar avea puteri paranormale. Alături de partenerul său fără prea multă tragere de inimă, Gus (Dulé Hill), Shawn îşi foloseşte personalitatea charasmatică şi perspicacitatea observaţiilor - preluată de la tatăl său, fost poliţist – pentru a-şi deschide propria firmă de investigaţii, oferindu-şi serviciile ca să rezolve cazurile cărora poliţia nu le găseşte dezlegarea.

Castle - Sezonul 1 (În fiecare luni, de la ora 22:00)
 
Un criminal în serie decide să îşi comită crimele inspirându-se din romanele scriitorului Richard Castle (Nathan Fillion). Detectivul Kate Beckett (Stana Katic) de la Poliţia din New York îi cere ajutorul lui Castle pentru a rezolva acest caz. Dându-şi seama că Beckett ar fi eroina perfectă pentru următoarea lui serie de romane poliţiste, Castle decide să o însoţească în investigaţiile ei asupra crimelor din New York City

Futurama - Sezonul 5
(Sâmbătă şi duminică după-amiază, de la ora 18:00)

Acest serial comic de animaţie urmăreşte aventurile adesea bizare ale lui Fry (Billy West, care este şi vocea Profesorului Farnsworth şi a lui Zoidberg), un comisionar care livrează pizza. Din greşeală, el a fost criogenat în 1999 şi se trezeşte acum în anul 3000, când devine comisionarul unei navete spaţiale numite “Planet Express”, al cărei proprietar este urmaşul lui, Profesorul Farnsworth. Printre colegii săi de serviciu se numără Leela, căpitanul cu un singur ochi (Katey Sagal), un robot pe nume Bender (John Di Maggio),cleptoman şi alcoolic, şi Zoidberg, un extraterestru cu aspect de homar.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Denisutza99 pe 9 iunie 2010 12:10
frumos filmul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells