Detalii despre Transformers 4

de Cristina Grigore în 12 Nov 2012
Detalii despre Transformers 4

Cea mai recentă ştire despre continuarea seriei Transformers a fost distribuţia lui Mark Wahlberg în rolul principal masculin. Iată că cei de la TMZ.com au aflat noi detalii despre acţiune din Transformers 4, ce urmează să înceapă filmările în primăvară, lansarea fiind programată pentru 27 iunie 2014.

„Acţiunea filmului va avea loc la patru ani de la atacul din Chicago, petrecut în ultimul film”, a dezvăluit Michael Bay. „Va avea cam aceeaşi structură, însă se va îndrepta într-o direcţie cu totul nouă. Vom introduce multe lucruri ce vor face într-adevăr ca filmul să pară diferit, captivant prin ineditul său”, a mai spus el.

Regizorul a explicat şi că Wahlberg nu va prelua rolul lui Shia LaBeouf, partitura sa fiind cu totul alta. În legătură cu LaBeouf, care a făcut recent unele comentarii negative în legătură cu franciza, Bay a declarat că nu este în nici un caz supărat pe acesta, actorul având, în opinia sa, unele probleme în gestionarea popularităţii sale, mult sporită pe vremea când făcea parte din franciză.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
FeaR pe 12 noiembrie 2012 09:52
Odata ce schimbi actori la un film care are mai multe parti acel film parca nu prea mai are farmec. Totusi mie imi place foarte mult primele 3 parti si sper ca si acesta sa fie la fel de bun.
paul2011 pe 12 noiembrie 2012 15:18
mi-au placut enorm cele 3 filme , asa ca abia astept sa-l vad si pe cel de-al 4-lea . totusi ramane de vazut cum va fi filmul , mai este cale lunga , abia incep sa se clasifice unele lucruri ...pana la urma rabdam ...cum spune si proverbul "Cu Rabdarea Treci Si Marea" .
contee pe 12 noiembrie 2012 22:49
eu cred ca daca era de la inceput mark wahberg era mult mai bun filmul... la ce a facut bay cu filmul asta cred ca si eu eram la fel de bun la shia ...............
cristi23 pe 13 noiembrie 2012 08:49
ma intreb spre ce se vor axa.........oricum in mare cam subiectul e acelasi.salvarea lumii si al universului......iar actorii si replicile si relatia dintre ei parca erau sarea si piperul......acuma cu o distributie noua poate vom avea parte de ceva nou.........si mai bun
alex_il_fenomeno pe 18 decembrie 2012 17:19
pacat ca rand pe rand s-au dus toate numele tipice francizei, dar in fine... sa vedem ce iese.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells