Courteney Cox este pregătită pentru cel de-al doilea copil

de Răzvan Boboc în 15 Oct 2009
Courteney Cox este pregătită pentru cel de-al doilea copil

Actriţa Courteney Cox susţine că se simte pregătită pentru a aduce pe lume cel de-al doilea copil al ei, scrie Femalefirst.co.uk. Courteney, în vârstă de 45 de ani, şi soţul ei, David Arquette, vor să îşi mărească familia atât timp cât mai pot. Cei doi au împreună o fetiţă, Coco, în vârstă de cinci ani.

"Dacã aş fi avut 34 de ani, aş mai fi aşteptat un an. Vreau ca Coco să mă ajute cu cel de-al doilea copil. Să creşti un copil este greu. Doi, probabil este şi mai greu", a declarat vedeta serialului Friends.

Pe de altă parte, actriţa se simte foarte bine la vârsta pe care o are şi este mulţumită de modul în care arată. Nu a avut niciun fel de probleme în a renunţa la haine pentru episodul pilot al noului serial Cougar Town. Cox apare într-o scenă dezbrăcată în faţa unei oglinzi şi îşi analizează corpul.

Cox se pregăteşte să joace şi în cel de-al patrulea film al seriei Scream, alături de Neve Campbell şi David Arquette. Scenariul noului film, care va fi lansat anul viitor, a fost scris de Kevin Williamson (Scream 3, I Know What You Did Last Summer)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Raluca_SA pe 17 octombrie 2009 13:28
Nici nu stiam ca are deja un copil..;))
alexcretu75 pe 20 iulie 2010 14:55
Sper sa fie fetita.
ahmed pe 14 septembrie 2010 18:10
soon reallyyy!!!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells