Clipuri pentru animaţia 3D Megamind!

de Ştefan Dobroiu în 28 Oct 2010
Clipuri pentru animaţia 3D Megamind!

Pe 10 decembrie se lansează Megamind, noua animaţie 3D a celor de la DreamWorks Animations, iar astăzi am primit câteva clipuri de prezentare proaspete, pe care le poţi vedea şi mai jos.

Dacă nu ştii despre ce e vorba, iată: o parodie la animaţiile cu supereroi (The Incredibles ar fi primul exemplu), această producţie DreamWorks îi are pe generic pe Will Ferrell, Brad Pitt şi Jonah Hill. Când super-villain-ul Megamind (Ferrell) îşi învinge principalul oponent, pe bunul Metro Man (Pitt), are impresia că lumea e a lui. Dar, surprinzător, Megamind cade într-o neagră depresie din cauza plictiselii, căci viaţa n-are niciun sens fără un meseriaş rival cu care să se păruiască din când în când!

Ca să rezolve problema, eroul îşi CREEAZĂ un rival, pe Titan (Johan Hill), numai că acesta nu are niciun chef să fie "pozitivul" din parcare şi tot încearcă să-şi detroneze creatorul de pe podiumul celor mai periculoşi răufăcători. Bine, şi în cazul ăsta cine-i va apăra pe oamenii simpli? Megamind, fireşte, într-o încercare de a-şi ispăşi nemăsurata listă de greşeli şi... cuceri o frumoasă reporteriţă (Tina Fey).

 

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Delua pe 28 octombrie 2010 20:16
Trailerele arata ca este ceva de capul filmului, dar ramane de vazut restul...
dacoda pe 29 octombrie 2010 09:29
Da arata imi place cum se prezinta abia astept sa il vad :D:D:D:D
xanixade pe 1 decembrie 2010 23:31
e impresionant :))
imi aduce aminte de monsters vs aliens :))

Dafin de Iarna pe 26 decembrie 2010 15:12
nu-mi place ca au pus pestele intr-un corp de gorila/robot...... arata naspa

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells