Cine sunt inamicii lui Green Lantern?

de Cristina Grigore în 17 Dec 2010
Cine sunt inamicii lui Green Lantern?

Trailer-ul oficial al filmului ce-l are ca protagonist pe Ryan Reynolds alături de Blake Lively, Peter Sarsgaard şi Mark Strong, a dezvăluit la lansarea sa de luna trecută câteva lucruri interesante. Am putut vedea atunci, pe lângă abdomenul perfect al lui Ryan şi costumul său verde realizat cu ajutorul graficii computerizate,  alte două personaje extraterestre plus un puternic  inamic de care Green Lantern trebuie să apere universul.

Site-ul Comic Book Movie a publicat o serie de imagini, preluate din storyboard-ul filmului, care ne mai dezvăluie, pe lângă personajele extraterestre văzuțe în trailer - Kilowog (membru al Green Lantern Corps), Sinestro (fostul instructor al lui Hal Jordan/Green Lantern şi unul din supereroii negativi) şi Tomar-Re (alt membru al Green Lantern Corps) -   încă doi antagonişti pentru eroul verde.

Unul dintre aceştia, Parallax (îl vezi în imagine, aşa cum apare în benzile desenate), se pare că va fi erou principal negativ al filmului, întruchiparea fricii, pe care o foloseşte pentru a controla orice fiinţă. El călătoreşte din planetă în planetă, cauzând peste tot distrugeri în masă. Krona, pe de altă parte, este un om de ştiinţă aparţinând rasei Oan, fondatorii nemuritori şi conducători ai Green Lantern Corps. După ce construieşte o maşină a timpului cu care poate afla originile universului, el creează accidental un număr infinit de universuri paralele. Este pedepsit pentru asta, fiind transformat în energie pură şi izgonit din lumea celor de pe planeta Oan.

Vezi în galerie imagini cu noii eroi negativi din storyboard-ul filmului, dar şi trei fotografii cu personajele dezvăluite anterior în trailer.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
kensu pe 17 decembrie 2010 11:04
Abia astept sa apara. Am vazut animatia si cred ca o sa fie cam la fel, cu unele modificari.
spartacus pe 17 decembrie 2010 14:07
Cred ca va avea succes. Ryan Reynolds incepe sa isi faca o cariera adevarata de actor perfect pt rolurile astea. Bravos lui !
ddirty_devil pe 17 decembrie 2010 19:08
Da bravo lui, dar o sa intre si in pielea lui Deadpool....si rolul o sa i se potriveasca minunat, corp atletic, glumet si usor nebun... dar pana atunci abia astept sa'l vad in postura de Green Lantern....in rest mult succes in filme dupa benzi desenate :) si la mai multe
andu7zu pe 18 decembrie 2010 13:29
nu mai am rabdare......deabea astept sa iasa
Krakatau pe 18 decembrie 2010 13:50
Sunt singurul care nu asteapta si, probabil, nu se va uita la kitschurile astea cu super-eroi?
ArtMovies pe 18 decembrie 2010 20:21
http://artmovies.wordpress.com
diana7 pe 19 decembrie 2010 01:45
chiar vreau sa- i vad pe Ryan si pe Blake
In2ition pe 27 ianuarie 2011 20:04
Krakatau,superman a fost kitsch? iti garantez eu,si nici asta nu o sa fie toate folmele cu super-eroi au o invatatura,sa fie curajos,sa fi cinstit etc,si sunt recomandate minorilor,dar au si cv actiune care multora chiar si adulti ne place,e trb ta ce genuri de filme urmaresti,dar daca tie nu iti place un gen nu inseamna ca acel gen de film este kitch ca nu esti tu Dumnezeu.
alex_il_fenomeno pe 24 noiembrie 2011 20:04
spre rusinea mea , inca nu am vazut acest film . dar sper sa o fac .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells