Olivia Wilde şi Eric Bana fug împreună în Kin

de Cristina Grigore în 17 Dec 2010
Olivia Wilde şi Eric Bana fug împreună în Kin

Regizorul premiat cu Oscar în 2008 pentru cel mai bun film străin, The Conterfeiters (Die Falscher), va regiza thriller-ul Kin, scrie Variety. Stefan Ruzowitzky le-ar putea da indicaţii lui Eric Bana şi Olivia Wilde, aflaţi acum în discuţii pentru rolurile principale din filmul al cărui scenariu original îi aparţine lui Zach Dean.

Povestea îi va urmări pe doi fraţi (Wilde şi Bana) care încearcă cu disperare să scape de urmăritori şi ale căror destine se intersectează cu cel al unui boxer cu probleme (Charlie Hunnam), întors acasă de sărbători.

Eric Bana a putut fi văzut anul trecut în The Time Traveler’s Wife şi va apărea anul viitor alături de Cate Blanchett şi Saoirse Ronan în thriller-ul Hanna. Pe Olivia Wilde o vom vedea în curând în TRON: Legacy, iar anul viitor în filmul lui Jon Favreau, western-ul SF Cowboys & Aliens, dar şi în Now, un al SF în care joacă alături de Justin Timberlake şi Amanda Seyfried.

Nu se cunoaşte încă data de lansare pentru Kin, producţia urmând să înceapă filmările în Canada, în luna martie a anului viitor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells