Chloe Moretz, periculoasă şi în Let Me In

de Ştefan Dobroiu în 1 Iul 2010
Chloe Moretz, periculoasă şi în Let Me In

Este săptămâna Twilight, dar asta nu înseamnă că nu vorbim şi despre Let Me In, filmul-loc de joacă al unor altfel vampiri, foarte diferiţi de cei din seria Summit. Poţi vedea acum şi un teaser trailer care dă măsura exactă a atmosferei apăsătoare din acest film regizat de Matt Reeves (Cloverfield).

Let the Right One In/Låt den rätte komma in, regizat de Tomas Alfredson, a luat prin surprindere critica internaţională o dată cu includerea lui în programul festivalului Tribeca, în aprilie 2008. Cronicile elogioase din partea jurnaliştilor, dar şi aprecierile publicului, care au ridicat filmul în topul celor mai bune 250 de filme ale tuturor timpurilor de pe imdb.com, au fost o bună carte de vizită care a făcut ca Let the Right One In să intre în vizorul producătorilor americani.

Starurile acestui horror de atmosferă sunt Kodi Smit-McPhee şi Chloe Moretz. Pe el l-ai văzut în The Road/Drumul, iar pe ea sigur o ştii din Kick-Ass.

Filmările au avut loc iarna trecută, iar data de premieră este programată pentru 1 octombrie în Statele Unite. Filmul nu are deocamdata un distribuitor român.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Krakatau pe 1 iulie 2010 19:15
Sper sa aibe ce-i lipseste lui Låt den rätte komma in si anume sa fie mai energic si mai spectaculos. Ca in rest nu ma astept sa depaseasca originalul la nimic.
mvpsebi pe 1 iulie 2010 19:16
Originalul nu m-a fascinat, asta chiar daca calitatea sa este indubitabila..ma voi uita si la acesta..originalul (Låt den rätte komma in) este un adevarat film despre vampiri si viata, nu ca stiti voi care..insa probabil nu va avea nici macar o zecime din succesul -incasarile- amurgailor.
Kalrak pe 1 iulie 2010 20:23
Sunt la servici si nu am boxe sper sa ma bucur mai bine de el acasa. pana atunci No comment :-P
Kalrak pe 1 iulie 2010 20:25
Tot acasa o sa descifrez si codul morse de la sfarsit, nu cred ca multi si-au dat seama de el :-P
ofelik_cat pe 1 iulie 2010 20:48
dupa acest teaser trailer pare interesant.....dar ar trebui vazut tot filmul pentru o parere mai elaborata......
Krakatau pe 1 iulie 2010 22:11
Kalrake sa ne traduci si noua codul Morse de la sfarsit :))
Ofelik - uita-te la filmul suedez, daca ai nervi sa te uiti la un film destul de plictisitor dar cu mult mesaj.

scream pe 1 iulie 2010 22:12
Ai naibii americari, astia vor sa strice si Let The Right One In, care este de sute de ori mai bun decat Twilight
sotha17 pe 1 iulie 2010 22:43
Actorii sunt ok alesi, dar dupa ce am vazut originalul sunt sigur ca va fi f greu de egalat
E.Floares pe 1 iulie 2010 23:04
Help me, pentru cei interesati de mesajul in morse.
StefanDo pe 1 iulie 2010 23:12
e destul de evident ca e titlul filmului ;)
Liviu- pe 1 iulie 2010 23:15
Si pare pus acolo total de forma acel "Help Me" in codul Morse, doar sa para inteligent...

Dupa trailer filmul pare, cum era de asteptat, americanizat, mai multa actiune, mai mult senzational. Ce ma bucura e faptul ca tonul acela intunecat pare pastrat, dar actorul care interpreteaza baiatul pare mai prost ales decat in original, de fata inca nu stiu ce sa zic. Asteptam sa iasa filmul, dar tare ma indoiesc ca se poate ridica cat de cat la nivelul originalului. Foarte probabil o sa-l intreaca la ce vrea Krakatau, dar o sa piarda la toate celelalte capitole, poate chiar din cauza asta.

Filmul pleaca cu un handicap din prima, nu faci remake dupa un film extraordinar, poate doar daca te cheama Leone, Sturges, De Palma si inca cateva nume.

Krakatau pe 1 iulie 2010 23:40
Despre actori si chestii adiacente...
pe Kodi Smit-McPhee l-am vazut in The Road si nu pare sa fie vreun talent. Cum zice si Liviu - actorul din filmul original e mai bine ales. Chloe Moretz e o fetita draguta, am vazut un interviu cu ea si era foarte zambareata, are si chipul senin - nu se potriveste rolului. In Kick Ass a avut rol de dura, dar aia era comedie totusi. Chiar daca-mi place cum joaca eu zic ca nu-i o alegere buna.

Si ce-am mai observat eu e coloritul parului celor 2 personaje pricnipale. In Lat Den Ratte Komma In baiatul e blond, ceea ce simbolizeaza puritatea si inocenta, trasaturi ce sunt definitorii pentru personaj. El are si o Fata e bruneta si are si un ten mai cafeniu - ceea ce simbolizeaza faptul ca e o creatura a noptii. Are si o fatza sugestiva - cand e incruntata e sinistra, parca-ti da fiori, cand e trista parca simti si tu ce simte ea, cand zambeste nu arata deloc bucurie - ceea ce e normal pentru conditia de vampir a personajului.
In schib in Let Me In baiatul e brunet, iar fata vampir e saten deschis, spre blond. Ceea ce e cam aiurea pentru simbolistica - dar nu ma mira, doar e american filmul. Iar Chloe Moretz....chiar nu e inspaimantatoare.

Liviu- pe 2 iulie 2010 00:13
Pustiul din The Road imi da aceeasi impresie si aici. Unde ar trebui sa reprezinte inocenta ma duce mai mult cu gandul la prostie...
scrawl pe 2 iulie 2010 02:04
Alt remake american dupa un film foarte bun...nici nu vad rostul la remake-uri...deja stiu toate fazele din film...plus ca pana acum nu am vazut un remake care sa depaseasca originalul...trist.
kakapiciu pe 2 iulie 2010 09:59
nui rau traileri:D:X......merge.....deci ruzulte ca o sa vreau sa ma uit si la film:D:X
ciompes pe 2 iulie 2010 11:09
interpreatare morse = HELP ME
claudiu-daniel-lugoj pe 2 iulie 2010 16:28
Cred ca ma voi uita la aest film,mai ales ca imi plac filmele pe aceasta tema.
Wolfzor pe 2 iulie 2010 18:44
yey vampiri noi, lol
alex_il_fenomeno pe 3 iulie 2010 08:22
iar remake-uri? macar sper sa fie reusit , cum s-a mai intamplat si cu alte filme .....
Robert_Stefan pe 1 noiembrie 2010 21:26
am descifrat codul morse de la final!!
numai ca la ea nu se auce prima litera>
codul este *--* = P **- = U *** =S *** = S
scurt lung lung scurt P
scurt scurt lung U
*** = S
deci reiese PUSS = KISS = sarut

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells