Cei mai sexy androizi feminini din filme

de Gloria Sauciuc în 5 Oct 2009
Cei mai sexy androizi feminini din filme

Filmele au adus de-a lungul timpului nenumăraţi androizi, cyborgi, roboţi şi maşinării, trimişi fie să ne iubească (A.I.), fie să ne ajute (Aliens), fie să ne distrugă (Terminator). Dintre aceştia, unii s-au remarcat ca incredibili de sexy. Iată un top al celor mai sexy femei-android, propus de moviefone.com, androizi care - de-a lungul timpului - au crescut adrenalina spectatorilor:

Isabel Lucas (Transformers 2, 2009)
Da, ştim că toţi o plac pe Megan Fox, dar australianca de 24 de ani Isabel Lucas aproape că ne face să ne dorim ca Decepticonii să fi câştigat. Sub înfăţişarea omenească a lui Alice, Lucas îşi croieşte drum spre inima nevinovatului Shia LaBeouf înainte de a-şi arunca la o parte înfăţişarea omenească pentru a scoate la iveală una înfricoşătoare, inumană.

Fembots (Austin Powers:International Man of Mystery, 1997)
Frau Farbissina o fi răul în persoană, dar nu putem să nu îi mulţumim pentru că a creat Fembots, un grup de blonde sexy trimise să-l seducă pe Man of Mystery (Mike Myers), în încercarea de a-l opri în lupta cu Dr.Evil. Conduse de Cindy Margolis, fetele în costume argintii aproape reuşesc, pulverizând gaze toxice înainte ca Powers să le anihileze.

Winona Ryder (Alien: Resurrection, 1997)
Nefiind străină de gen (A Scanner Darkly, S1m0ne), Winona Ryder joacă în rolul unui android mercenar, Annalee Call, în al patrulea film din seria Alien. Atunci când nava extraterestră Auriga porneşte călătoria de întoarcere spre Pământ, Ryder e cea care trebuie să salveze situaţia. 

Daryl Hannah (Blade Runner, 1982)
Într-o lume a viitorului, dar cu o coafura gen anii 80 şi mai mult machiaj decât un clown, Pris, în fustă neagră şi ciorapi mulaţi, este tentaţia supremă.

Sean Young (Blade Runner)
Atunci când Rachael dispare din reşedinţa unchiului ei bogat, ea ajunge pe lista neagră a lui Harrison Ford. E capabilă să distragă îndeajuns pe unul din personajele negative încât acesta să se îndrăgostească de ea, ferindu-se astfel de lichidare. Sexy şi deşteaptă. Merită.

Kristanna Loken  în  Terminator 3: Rise of the Machines (2003)
Din umbra viitorului apare T-X (Kristanna Loken), cel mai sofisticat cyborg ucigas, creat pânã acum de Skynet. Trimisă înapoi în timp pentru a termina ceea ce începuse predecesorul ei, T-1000, aceastã masină este tot atât de nestăpânită precum este de frumoasă masca sa umană.

 

Brigitte Helm (Metropolis, 1927)
Numele nu pare foarte cunoscut, însă rolul Brigittei Helm atât ca pura Maria cât şi ca malefica femeie-robot Maschinenmensch în SF-ul lui Fritz Lang e un şablon reuşit pentru orice cyborg care îşi propune să fie sexy. O capodoperă a timpului în ce priveşte efectele speciale, creaţia robotului şi celebra scenă a dansului sunt scene clasice ale tuturor timpurilor.

 

 

Ce alţi androizi feminini v-au hipnotizat în film?

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
glad pe 5 octombrie 2009 09:25
Winona Ryder (Alien Ressurection, 1997)
..............Atunci când nava extraterestră Auriga porneşte călătoria de întoarcere spre Pământ, Ryder e cea care trebuie să salveze situaţia. Bătălia finală va avea loc pe un munte înzăpezit.
"munte inzapezit" ???

Depth pe 5 octombrie 2009 09:46
tipa din terminator 3 era mai hot decat toate alea la un loc :|
miss.otix pe 5 octombrie 2009 13:47
De acord cu Depth:)>- . Blonda din Terminator e cea mai :>:>
MIK pe 5 octombrie 2009 15:59
E mai vechi filmul, dar e beton "androida" > 7 of 9 din Star Trek Voyager (Jery Ryan).
Cine isi mai aduce aminte uniforma aia mulata...

0zy pe 5 octombrie 2009 18:03
De androida din serialul Terminator: Sarah Connor Chronicles nu zice nimeni nimic?: P
cora_zon pe 5 octombrie 2009 18:15
kristanna si isabel :D
Kalrak pe 5 octombrie 2009 19:38
Jocul actoricesc pot spune pe buna dreptate ca nu m-a impresionat la nici una, iar in cazul lor prezenta scenica nu o pot cataloga drept "sexy" sub nici o forma, nu ma intelegeti gresit multe dintre ele sunt femei sexi si ff atragatoare sau ma rog au fost, dar in rolurile din filmele prezentate nu au nici o legatura cu "sexy" doar acea scena in care presonajul lui Kristanna Loken umbla goala dupa o rochie doar acolo putem vb de sexy ,in rest sunt roluri jucate aproape la nivel mediocru.
Andrei pe 5 octombrie 2009 19:57
Bha da de Angelina Jolie in Cyborg nu ziceti....
tibzone pe 6 octombrie 2009 03:10
eu zic ca decepticonul Alice.. e hot rau :)
joja_c pe 6 octombrie 2009 21:50
cea din terminator 3 ii bestiala
mr . morbius pe 10 aprilie 2010 07:31
terminator 3 e cel mai tare!!!!
mr . kat x--ray pe 10 aprilie 2010 07:32
de acord mr. morbius
Radu1711 pe 16 aprilie 2010 14:20
foarte sexy si mecanice toate :-)))
cetateanu pe 7 octombrie 2010 13:57
O fi tare Kristanna Loken in ''Terminator 3: Rise of the Machines ''dar filmul este o mare porcarie nu am reusit sa ma uit pana la capat la el desi am avut vointa am incercat de 3 ori sa-l vad dar nu am reusit si am renuntat.
alex_il_fenomeno pe 1 decembrie 2011 19:01
greu de decis asupra uneia ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells