Câştigătorii premiilor Emmy Creative Arts

de Ştefan Dobroiu în 16 Sep 2012
Câştigătorii premiilor Emmy Creative Arts

Cu o săptămână înainte de gala Emmy, care premiază cele mai importante realizări în domeniul televiziunii, premiile Emmy Creative Arts se ocupă de categoriile mai puţin importante ale galei, cum ar fi cele pentru costume, scenografie, directori de casting, dar şi actori în apariţii extraordinare.

Serialul HBO Game of Thrones este marele câştigător al serii, cu şase statuete, dar una dintre cele mai populare decizii a organizatorilor Emmy a fost premierea actriţei Kathy Bates pentru apariţia ei ca guest star în serialul CBS Two and a Half Men. Actriţa a anunţat recent că a suferit o dublă masectomie.

Serialul The Walking Dead a primit premiul pentru machiaj, costumele cele mai apreciate au fost cele din Game of Thrones, în timp ce serialul Smash a primit troeul pentru Cea mai bună scenografie. Scenografia premiată îi aparţile lui Boardwalk Empire, montajul episodului pilot din Homeland, iar efectele vizuale aceluiaşi Game of Thrones.

Marele pierzător al serii a fost Mad Men, dar serialul are şanse să se revanşeze săptămâna viitoare, când se acordă Primetime Emmy Awards, cele mai importante premii din televiziunea americană. Mad Men este nominalizat la categoria Dramă, alături de Boardwalk Empire, Breaking Bad, Downton Abbey, Game of Thrones şi Homeland.

La Comedie, serialele nominalizate sunt 30 Rock, The Big Bang Theory, Curb Your Enthusiasm, Girls, Modern Family şi Veep.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 27 septembrie 2012 12:23
poate am ocazia sa urmaresc si eu cateva dintre ele.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells