Campanie antipiraterie - Download Filme Noi

7 Apr 2009
antipiraterie

Principalii distribuitori home-video din România, Pro Video, Prooptiki şi Odeon, alături de Orda şi susţinuţi de Poliţia Română au demarat, începând cu 26 martie, o campanie antipiraterie în judeţul Galaţi.
Download Filme Noi este cea mai recentă campanie antipiraterie cu scopul de a diminua şi sancţiona furtul de proprietate intelectuală.
Organizată pentru prima oara în judeţul Galaţi, campania antipiraterie vizează monitorizarea huburilor locale, identificarea filmelor piratate în urma scanarii prin sistemele DC, DC++, Strong DC şi Torrent, precum şi a utilizatorilor care pun la dispoziţie fişiere de tip sharing.
Ca ultime măsuri urmărite prin intermediul acestei campanii antipiraterie sunt stabilirea prejudiciilor cauzate companiilor de home video, dar şi închiderea tuturor huburilor identificate.
Campania antipiraterie curenta, aflată în desfăşurare în judeţul Galaţi, vizează peste 46.000 de locaţii.
La începutul acestui an, în luna ianuarie, o campanie antipiraterie similaă a avut loc la Iaţi, soldată cu distrugerea a 500 de discuri piratate, 5 unităţi centrale, 2 servere şi întocmirea de dosare penale pentru 10 infractori.
Conform sitelui www.mpaa.org (Motion Picture Association of America) în ţări precum Germania pirateria CD-urilor şi a DVD-urilor rămâne în continuare o problemă majoră. În Italia, Spania şi Olanda, CD-urile şi DVD-urile pirat sunt vândute la colţ de stradă. Pe de altă parte, eforturile uriaşe ale autorităţilor naţionale din Portugalia şi Turcia, în
colaborare cu organizaţiile locale anti-piraterie, au dus la obţinerea unor rezultate excelente în aceste pieţe, demonstrând interesul guvernelelor de a combate pirateria.
Pe de altă parte, Motion Picture Association of America anunţă că Rusia a devenit una dintre cele mai mari pieţe de producţie şi distribuţie ilegală de materiale piratate. Se estimează că la ora actuală în Rusia sunt produse între 50 şi 80 de milioane de DVD-uri pirat pe an, destinate exportului în pieţele vecine Rusiei. Piaţa producătoare de CD-uri şi DVD-uri pirat continuă să crească aici într-o cotă alarmantă,
acţiunile antipiraterie fiind încă slab consolidate.
Marii jucători din piaţă de home video din România şi-au propus, prin intermediul acestei campanii, protejarea drepturilor de autor, prin conştientizarea şi educarea publicului în această privinţă, indrepâtand atentia catre produsele originale, de o calitate net superioară.

În Galaţi, campania antipiraterie, Download Filme Noi, va lua sfârşit pe data de 30 aprilie, fiind vizate ulterior şi alte oraşe din ţară.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
paula pe 24 august 2009 22:26
super
ion pe 6 septembrie 2009 18:07
cel mai bun site posibil de pe internet parerea mea.
ion pe 6 septembrie 2009 18:20
super site
Persiap87 pe 11 septembrie 2009 19:48
Cu Acele siteuri chiar ca v-am dat aur curat ca sa spunem cuvinte magice.
Herpes pe 6 octombrie 2009 19:18
Cel mai valabil mi se pare http://www.onlytheone.ro
top-muzica.dmon.com pe 21 octombrie 2009 21:29
top-muzica.dmon.com

muzica-top.dmon.com
intrati pe muzica-top.dmon.com

Dark pe 11 noiembrie 2009 20:47
Intrati aici si aveti tot ce va doreste inima
http://rds-zone.com/

good boy pe 27 noiembrie 2009 20:51
dar o lista cu niste site-uri cu subtitrari bune nu da nimeni?
www.disstractiv.ro pe 10 ianuarie 2010 14:47
uitati aici un site pt filme si multe altele original de tot www.disstractiv.ro intrati pe www.disstractiv.ro
Copil_thembel92 pe 19 februarie 2010 21:47
Salut ! eu sunt propietarul cu siteu www.OnlyBestial.com ! Am si eu o rugaminte ... cum vi se pare siteu ! ce si ce acolo !! am si un server de counter strike cs.onlybestial.com !! Cer scz daca e reclama ! dar am vazut ca am siteul meu aici !! Astept o parere !!
clau pe 6 iunie 2010 14:35
the best site distractiv.do.am
marius93 pe 17 iulie 2010 19:42
:)
alex_il_fenomeno pe 25 noiembrie 2011 14:15
cred ca pirateria va fi prezenta intotdeauna !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells