Victor Rebengiuc e "răul" din UP

de Ştefan Dobroiu în 7 Apr 2009
Victor Rebengiuc e "răul" din UP

Compozitorul şi intrepretul de jazz Johnny Răducanu şi actorul Victor Rebengiuc dublează personajele principale din următoarea animaţie Pixar, Up. Vocile originale le aparţin lui Christopher Plummer şi Edward Asner.

Celebrul Johnny Răducanu îi va da voce lui Carl Fredricksen, un septuagenar atât de hărţuit de constructorii care-i înconjoară casa cu zgârâie-nori, încât decide să se... mute. Metoda bătrânului este una cel puţin originală: acesta îşi propulsează casa cu ajutorul a mii de baloane colorate, începând o călătorie solitară spre America de Sud. Solitară speră Carl să-i fie călătoria, dar protagonistul îşi va da curând seama că în momentul originalei decolări pe prispa casei sale se afla şi un cercetaş hiper-activ, în vârstă de doar opt ani, Russell.

Improbabilul duo va trece prin o mulţime de peripeţii în periplul lor de-a lungul şi de-a latul a două continente, călătorie în care îl vor întâlni şi pe Charles Muntz, un bărbat cu rol important în tinereţea lui Carl şi în relaţia acestuia cu soţia lui, Ellie. Dacă urmăriţi trailer-ul de la pagina filmului veţi vedea cum Muntz ajunge cumva să devină villain-ul acestei animaţii care va lua cu siguranţă un Oscar anul viitor.

După ce va deschide festivalul de la Cannes, Up se va lansa în Statele Unite pe 29 mai în Statele Unite şi pe 12 iunie în România.

Filmul va putea fi vizionat în două variante, una 3D dublată şi una 2D în versiune originală. Lungmetrajul va fi însoţit de scurtmetrajul Partly Clouded, despre Peck, o barză supărată că trebuie să aducă pe lume numai pui periculoşi.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
gigel pe 16 aprilie 2009 12:38
Super tare filmul!
monisss pe 31 decembrie 2009 22:31
Un super film din care poti invata ca iubirea nu are varsta...si consider ca nu puteau fi alese personaje mai bune pentru a dubla acest film
marius93 pe 17 iulie 2010 19:41
Un film dragut :)
alex_il_fenomeno pe 25 noiembrie 2011 14:18
tot mai buna este versiunea originala , subtitrata .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells