Cameron Diaz şi Colin Firth, în prima imagine din Gambit

de Cristina Grigore în 16 Mai 2011
Cameron Diaz şi Colin Firth, în prima imagine din Gambit

Fraţii Coen au început lucrul la scenariul acestui remake în urmă cu câţiva ani şi iată că acesta a ajuns acum în faţa camerelor de filmat sub indicaţiile regizorale ale lui Michael Hoffman, scrie Movieweb, care publică şi prima imagine a protagoniştilor filmului.

Cameron Diaz şi premiatul cu Oscar de anul acesta pentru rolul din Discursul regelui, Colin Firth, vor fi Harry Deane şi PJ Puznowski, un curator de artă britanic şi o vedetă texană a spectacolelor de rodeo.

Punând la cale o schemă de escrocare a celui mai bogat colecţionar de artă din Anglia, Lionel Shabandar (Alan Rickman), Harry o ia drept parteneră pe frumoasa texană, al cărei rol este de a-l atrage în cursă pe colecţionar, povestindu-i cum că tatăl ei a fost cel care a intrat ilegal, după cel de-al doilea război mondial, în posesia tabloului de Monet pe care acesta şi-l dorea atât de mult şi care trebuia să ajungă de această dată în mâinile ei şi ale curatorului.

Filmările la Gambit se vor desfăşura în Londra şi New Mexico iar lansarea este programată pentru anul viitor. În film va juca şi Stanley Tucci.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
fanfirth pe 16 mai 2011 15:52
O noua schimbare de atitudine pentru Colin Firth.Sigur va iesi ceva deosebit !
alex_il_fenomeno pe 17 mai 2011 17:47
sunt doi actori mari , o echipa de regizori excelenti si o poveste care pana acum a fost apeciata ! ce ar putea sa mearga rau ?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells