Ashton Kutcher îl va juca pe Steve Jobs

de Gloria Sauciuc în 2 Apr 2012
Ashton Kutcher îl va juca pe Steve Jobs

"Regele" Twitter-ului va deveni "regele" brandului Apple: Ashton Kutcher îl va juca pe Steve Jobs într-un film biografic independent, Jobs, în regia lui Joshua Michael Stern (Swing Vote) şi cu scenariul semnat de Matt Whiteley.

Filmul va urmări evoluţia lui Steve Jobs, de la tinereţea marcată de influenţe hippie şi până la statutul de celebru om de afaceri. Mark Hulme, de la Five Star Institute, finanţează şi asigură producţia.

Filmările vor începe în luna mai, când Ashton Kutcher ia o pauză de la programul CBS, iar drepturile de distribuire vor fi gestionate de CAA, care îi reprezintă atât pe Kutcher cât şi pe Stern.

Dacă New Year's Eve al lui Gary Marshall şi comedia romantică No Strings Attached marchează cele mai recente apariţii ale lui Kutcher, ultimele roluri memorabile sunt cele din dramedia Spread (regia David Mackenzie) şi din drama istorică Bobby (regia Emilio Estevez).

Stern, care a debutat ca regizor cu Neverwas, din 2005, cu Aaron Eckhart în rolul principal, a mai regizat în 2008 comedia Disney Swing Vote, cu Kevin Costner. Dintre proiectele regizorului mai face parte şi Carnaval, o comedie cu John Cusack şi Johnny Knoxville.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 2 aprilie 2012 11:23
Se pare ca este in continuare un actor destul de solicitat.
CosminHorrorMaster pe 2 aprilie 2012 12:14
Seamana putin la chip. Mi se pare o alegere potrivita.
viorellll pe 2 aprilie 2012 15:20
oricum se potriveste mai bine decat george clooney ..ala era initzial propus pentru rol ...ce bine k nu joaca...
Bayard pe 2 aprilie 2012 15:27
Eu in locul familiei lui Jobs nu as fi acceptat sa se faca un film asa de curand dupa moartea lui.
Mihuu pe 2 aprilie 2012 18:55
Dar tu crezi ca o sa iasa maine pe piata? O sa mai dureze ceva pana fac filmarile, pana adapteaza bibliografia la scenariu. Un an chiar doi pana este gata.
JohnnyAddams pe 2 aprilie 2012 20:31
scenariul e scris deja de Whiteley, ma rog, un draft. E posibil ca data de lansare sa fie setata prin 2013 sau 2014.
JohnnyAddams pe 2 aprilie 2012 20:29
Ce alegerea idioata. Cand Stanley Tucci e perfect, ei il aleg pe cel mai prost om de pe planeta. Cum se face ca cel mai prost om il joaca pe cel mai destept. E chiar ironic. Ashton Kutcher n-a jucat niciodata un rol bun in toata cariera sa si ei il aleg sa-l joace pe Steve Jobs, nici macar nu e actor de biografice, e un actor de comedii idioate, atat.
gabberc pe 2 aprilie 2012 20:45
i-ai dat tu un test iq si a luat sub 100? daca iti e antipatic ca actor asta e. am impresia ca-l confuzi cu Kelso. "toata cariera" :) sigur i-ai vazut toate filmele. just saying
JohnnyAddams pe 3 aprilie 2012 12:00
ideea e ca este slab ca actor, e praf, e zero. A dovedit-o pana acum de nenumarate ori, nu e nevoie sa strice filme bune. Nu i-am vazut toate filmele pentru ca nu are rost, daca de uiti pe filmografia sa, toate personajele sunt la fel.
catasmile17 pe 4 aprilie 2012 15:00
eu zic ca seamana cat de cat cu Jobs.
alex_il_fenomeno pe 26 aprilie 2012 17:16
seamana putin , si este si destul de talentat . prin urmare , o alegere inspirata .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells