Ashton Kutcher, în prima imagine oficială drept Steve Jobs

de Cristina Grigore în 5 Dec 2012
Ashton Kutcher, în prima imagine oficială drept Steve Jobs

Viaţa fondatorului Apple, Steve Jobs, face obiectul a două viitoare filme biografice, fiecare din ele cu o abordare diferită în ceea ce priveşte evoluţia personală şi profesională a acestuia. Potrivit Variety.com, pelicula ce va ajunge prima dată în faţa publicului este jOBS (este transcrierea oficială a titlului) iar acest lucru se va întâmpla luna viitoare la Festivalul de Film Sundance.

O primă imagine din film a fost lansată ieri online, în care Ashton Kutcher apare drept faimosul antreprenor într-unul din birourile de la care a pornit „revoluţia” Apple. De altfel, scenariul lui Matt Witheley surprinde chiar acea perioadă dintre anii 1971 şi 2000, în care Steve Jobs a devenit dintr-un capricios hipiot, co-fondatorul Apple şi unul dintre cei mai creativi oameni de afaceri ai timpului nostru.

Scenariul filmului este semnat de Joshua Michael Stern (Swing Vote). Din distribuţia peliculei mai fac parte Dermot Mulroney, Josh Gad, Lukas HaasJ.K. Simmons and Matthew Modine.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Macabru pe 5 decembrie 2012 20:38
Oare de ce am impresia ca au facut foarte rau cand l-au pus pe asta in rolul lui Steve Jobs ? Mi se total nepotrivit. Atat ca varsta, ca fizionomie si ca interpretare. Ii sta mai bine sa joace in seriale de comedie, decat sa-i interpreteze pe genialul Jobs. Sper..sper sa ma convinga viitoarele trailere sa-l vizionez, altfel slabe sanse.
alex_il_fenomeno pe 1 ianuarie 2013 19:58
are o imagine mult mai matura. sa vedem cum se descurca.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells