Alanis Morissette, lesbiana in "Pe muchie de cutit"

de Cristina Popov (Joe) în 5 Oct 2006
Alanis Morissette, lesbiana in "Pe muchie de cutit"
Doctorii Sean McNamara si Christian Troy, celebrii chirurgi care au de furca cu liposuptiile sI liftingurile in serialul Prietenie pe muchie de cutit, difuzat in fiecare vineri, dupa filmul de 10 la Pro Cinema, vor avea un invitat celebru.
Pret de trei episoade, cei doi medici, dar si telespectatorii se vor bucura, in egala masura, de prezenaa cantaretei Alanis Morissette. Cantareata de origine canadiana, care a castigat un premiu Emmy inainte de a implini 21 de ani, joaca In serialul Prietenie pe muchie de cutit rolul iubitei doctoritei Liz Cruz, interpretata de actrita Roma Maffia.
Alanis Morissette are deja o istorie in a interpreta roluri de lesbiana. La Pro Cinema o putem vedea pe Morissette intr-o relatie pasionala cu Roma Maffia, insa cantareata nu este la prima experienta de acest gen. Ea a mai avut o “prietenie pe muchie de cutit” si cu Sarah Jessica Parker, vedeta din Totul despre sex, cu care s-a sarutat cu foc in timpul unui episod din acest serial. Insa atractia lui Morissette pentru persoane de acelasi sex functioneaza doar pe micile ecrane, caci in realitate cantareata este pur heterosexuala. Ea a avut o relatie de cativa ani cu actorul canadian Ryan Reynolds, insa a rupt logodna cu el in vara acestui an.
CineTePrinde in “Legaturi periculoase

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells