Află următoarea animaţie Disney!

de Ştefan Dobroiu în 8 Dec 2009
Află următoarea animaţie Disney!

Următoarea animaţie desenată "de mână" a celor de la Disney ar putea fi Crăiasa Zăpezilor, ecranizarea cunoscutei poveşti a lui Hans Christian Andersen. După lansarea lui The Princess and the Frog (poţi citi prima cronică din România aici), cei de la Disney au decis să continue seria de animaţii 2D cu această ecranizare intrată şi ieşită în/din producţie de mai multe ori de-a lungul anilor.

Una dintre cele mai cunoscute (şi complexe) poveşti a lui Andersen, Crăiasa Zăpezii e posibil să-ţi fie cunoscută dacă ascultai la începutul anilor '90 "plăcile" Electrecord cu versiunile audio ale celor mai cunoscute basme ale lumii. În Crăiasa Zăpezilor este vorba de doi copii, Kai şi Gerda, care trec printr-o mulţime de aventuri după ce în inima lui Kai intră un ciob din oglinda trolilor, care-l fac pe băiat să vadă toate lucrurile cu ochi răi. Când Kai este răpit apoi de Crăiasa Zăpezilor, regina fulgilor de nea, şi dus în castelul ei din ţinuturile îngheţate ale Nordului, Gerda porneşte în căutarea lui.

În acest moment nu se ştie cine ar putea interpreta vocile din noul film şi nici când (şi dacă!) va apărea acesta. Conform slashfilm, producţia e avansată, iar de coloana sonoră se va ocupa Alan Menken, compozitor câştigător a opt premii Oscar, cunoscut pentru cântecele din Mica sirenă, Alladin sau Pocahontas.

Poţi vedea mai jos un desen cu Crăiasa Zăpezilor, aşa cum ar putea ea apărea în noua animaţie Disney.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
MoonWitch pe 8 decembrie 2009 14:21
Cand eram mica aceasta era povestea mea preferata. Mi-ar placea mult sa o vad si animata si consider ca cei de la Disney n-ar trebui sa se opreasca niciodata din animat si creat personaje de poveste. Dau un strop de culoare vietilor copiilor dar si adultilor.
Radu47hitman pe 8 decembrie 2009 15:26
Mdea... Disney inainte faceau treaba buna, dar acuma cu printesa si broscoiul (princesa e neagra, broscoiul roz)) nu-ma astept la ceva frumos deja...
elenuk21 pe 8 decembrie 2009 17:28
dupa cate imi aduc eu aminte(acum nu stiu cat de bine) lui Kai ii intra ciobul de oblinda ii intra in ochi..dar poate gresesc eu...iar in ce priveste filmele de animatie sper cu povestea asta sa scoata si ei ceva frumos......k nu au mai scos de mult...ultimul film bun a fost Coraline:D-parerea mea
elenuk21 pe 8 decembrie 2009 17:29
scuze am vrut sa scriu oglinda
miss jo pe 8 decembrie 2009 18:43
Ii intra si in inima,elenuk:)).Altfel de ce crezi tu ca devine rau:D?
ira pe 8 decembrie 2009 23:37
Am crescut cu povestile lui Hans Christian Andersen. De multi ani de zile mi-am propus sa recitesc una, dar nu gasesc timpul necesar sau pur si simplu uit. Sunt de-a dreptul fenomenale. Am vazut si filmul Craiasa Zapezilor, dar intotdeauna prefer animatiile pentru povesti. Sper sa faca o treaba buna baietii astia de la Disney :).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells