The Terror

(2018) - Serial TV

The Terror

Poster The Terror Postere The Terror

Sinopsis The Terror

Mai mult
The Terror: Infamia

Inspirat de o poveste adevărată, „The Terror” se centrează pe o periculoasă expediție a Marinei Navale britanice într-un teritoriu încă neexplorat. Echipajul vrea să descopere Pasajul de nord-vest - calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord. Pe o vreme chinuitoare, având la dispoziție resurse limitate, din ce în ce mai puțină speranță și temându-se de necunoscut, echipajul este împins până la limite. „The Terror” ilustrează ce se poate întâmpla cu…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.9
Jared Harris Jared Harris Francis Crozier Ciarán Hinds Ciarán Hinds John Franklin Tobias Menzies Tobias Menzies James Fitzjames
Christos Lawton Christos Lawton George Hodgson Matthew McNulty Matthew McNulty Little C. Thomas Howell C. Thomas Howell Major Bowen
Greta Scacchi Greta Scacchi Ian Hart Ian Hart Thomas Blanky George Takei George Takei 10 episodes, 2019
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

EMJAG Productions

Distribuitorul international

American Movie Classics (AMC)

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 27 Martie 2018 09:25
În 2018, Terra pare să nu mai aibă secrete, iar cele mai costisitoare programe de cercetare îşi îndreaptă atenţia în afara planetei. Dar nu la fel stăteau lucrurile în 1847, când navele britanice Erebus şi Terror rămân prizoniere în apele îngheţate ale Nordului în încercarea lor de a descoperi o nouă rută spre bogăţiile Asiei. O producţie costisitoare a canalului AMC, ecranizarea apreciatului roman scris de Dan Simmons are toate şansele să-ţi captiveze atenţia. Iată mai jos de ce.

Două nave împresurate de gheaţă, disperarea echipajului ameninţat să moară de frig şi foame, obsesia gloriei şi dorinţa de a-şi vedea, cu orice preţ, numele săpat în istoria marilor navigatori, trădare şi răzmeriţă. Acestea sunt doar câteva dintre preocupările romanului şi, implicit, ale ecranizării. Ideea de bază se întrevede cu uşurinţă:… citeşte

4 5

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
unkn0wn pe 10 Aprilie 2018 22:36
Incepe foarte bine, de remarcat atmosfera, misterul de la inceput, cum e faza cu scafandrul legat de sfori scufundat sa sparga gheata de la elice, dar pe parcurs actiunea scade, mister nu mai exista, e penibil sa pui un urs polar ca principalul antagonist.
Nota 8 in special pentru actori si pentru imagine, scenariul e slab.

3 2
ddonpandy pe 26 Februarie 2018 19:26
excelent
primu care comenteaza la acest film de 10 cred ca o sa fie cel mai bun serial pe anu 2018
3 7
poemil pe 08 Mai 2018 11:03
Expediţia Franklin şi Galaţi România
Recent un ziarist gălățean a publicat un articol despre o fabrică de conserve din Galați care ar fi compromis expediția de căutare a Pasajului Nordului, întreprinsă în 1845 de Amiralitatea britanică sub conducerea lordului Franklin, prin furnizarea de conserve alterate.
Din păcate dincolo de dorința de a atrage atenția cu o știre senzațională, multe din povestea domnului Crangan sunt doar presupuneri, povești, snoave, sau chiar răutăți.
În primul rând nu putem vorbi de carne "murată", vorbim de conserve de carne de vită prelucrate termic și sterilizate la abur cu presiune, așa cum se vede chiar în imaginea postată în articol provenită din arhiva B.V.A.U.
În imagine se văd două autoclave prin care conservele se sterilizau, metodă folosită și atunci și acum. Sterilizarea cu abur nu are nici-o legătură cu pasteurizarea, Pasteur… citeşte

2 2
pisicuta1 pe 29 mai 2020 22:32
multumesc pentru comentariul dumneavoastra
Fcbm pe 09 Mai 2018 01:20
Mă așteptam la altceva. :D E ok, dar parcă promitea mai mult. Ca o notă, 7.5, dar cum nu e, am zis să fie 8 pe IMDb.
1 1
Decibalus pe 12 Decembrie 2018 14:32
conservaraia
un film despre expeditia Franklin, o expedietie esuata in mare parte din cauza problemelor alimentare , mai exact din cauza conservelor din carne.."condimentate" cu plumb !
bine, probleme au fost mai multe si mai complexe...poate si sistemul de alimentare a apei de pe cele doua nave ( zapada/gheata erau incalzite/topite si apa consumata) era tot plumbuit.
poate a contat ca au fost prinsi de o iarna glaciara si gheata nu a dat inapoi lasand navele libere ..poate poate
povestea este frumoasa dar filmul este doar bun, nu reuseste sa aduca mister si aventura pe masura asteptarilor.
peisaje de vis , barbati puternici, frig, eschimosi si..un urs polar:)

1 2
user-5ac674dee3c48 pe 05 Aprilie 2018 22:13
Foarte fain.îl recomand..E destul de dramatic.Interzis copiilor sub 18 ani ????
1 5
wooking_dany pe 29 aprilie 2018 14:23
Recomandat mai degraba.
mitza2003ro pe 29 Decembrie 2023 21:16
Ambele sezoane sunt fabuloase. Îmi plac acest gen de seriale de mister-horror.
0 0
Vegetarian pe 07 Decembrie 2021 04:42
Acest film apărea in mod greșit ca este la AMC in 7.12.2021 , dar a fost serialul The terror infamia care nu avea pagina separată pe Cinemagia . The terror infamia are acțiunea plasată în cel de-Al Doilea Război Mondial . Este despre o serie de decese stranii in comunitatea japonezo-americană și încercarea unui tânăr de a combate entitatea malefică responsabilă .
0 0
Vegetarian pe 7 decembrie 2021 04:53
Etica si faiplayul sau dus pe apa sambetei . Singurul premiu este banul .
imagine pe 03 Ianuarie 2021 11:30
Slab
Desi sunt cativa actori cunoscuti in acest serial, foarte slab mi s-a parut, neverosimil, nici sf nici realitate. Un asa zis urs, care de fapt era o creatura fantastica, cu fata semiomeneasca pare a fi personajul principal. Am rabdat pana la final sezonul 1.
0 1
lavara_laiarna pe 06 Iunie 2020 09:37
Un serial frumos chiar dacă pe rând dispare,speranța și viața.
0 1

Spune-ţi părerea despre The Terror

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Terror
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells