Atypical

(2017) - Serial TV

Atipic

Poster Atypical Postere Atypical

Sinopsis Atypical

Atypical S4 SUB

Când un adolescent autist decide să-și facă o iubită, dorința lui de a fi mai independent îi pune familia pe calea spre autocunoaștere.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.2
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Produs de

Sony Pictures Television

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 09 Septembrie 2018 13:55
Cand am inceput acest serial, nu m-am gandit ca ma va face sa vad episod dupa episod cu asa mare rapiditate;este interesant, amuzant, realist si cu actori foarte buni.
5 0
boghiu_andrei pe 17 Septembrie 2018 18:39
O stare de bine:)
O poveste de viata interesanta a unei familii speciale.
Doua sezoane foarte bune care iti creeaza o stare de bine.

Un serial care trebuie sa continue. Pentru ca are ceva aparte.
E calduros. amuzant, placut, inteligent, realist, motivational...Trebuie sa vedem si sezonul 3 si cat mai multe.Lasa loc de continuare.
Actorii sunt perfecti in rolurile lor.Jennifer Jason Leigh e cea care nu mai are nevoie de prezentare, iar aici se pliaza perfect pe rolul de mama. Keir Gilchrist face un rol încântător si te face sa il intelegi:) Brigette Lundy-Paine e cea care m-a surprins cel mai mult. E foarte naturala in jocul ei. Si are carisma. Sper sa o mai vad si in alte proiecte. Michael Rapaport e foarte convingator si el, in rolul de tata al unui copil cu autism si al unei familii cam zbuciumate uneori:)) Trebuie sa il amintesc si pe Nik Dodani, cel care il joaca pe… citeşte

5 1
mihnea_aspru95 pe 18 septembrie 2018 18:48
Uhu, mișto, o să mă uit și eu bro. Typical. Atypical...hehe. Netflix le are cu serialele foarte bine, dar văd că se întorc și filmele bune de la ei, o să vină în octombrie unul, de o să fie foarte bun (let's hope so).
boghiu_andrei pe 19 septembrie 2018 12:23
E si scurt.Fiecare episod are 30 de min:)Te relaxeaza:)Si are si momente interesante din care inveti cate ceva:)E amuzant:)Sa te uiti cand ai timp:)
Tudo02 pe 25 Februarie 2019 13:28
Recomand
nu ma asteptam sa imi placa atat de mult, dupa primele 2 episoade nu prea eram convins , dar am zis sa ii mai ma uit la un episod si uite asa am terminat 2 sezoane in 2 zile. nu prea termin seriale asa repede, ok, asta nu e atat de lung, dar e un serial bun si nu conteaza ce varsta ai, ai ce invata de la el. nu cred ca a fost vreun episod sa nu ma faca sa rad macar odata, sau cel putin sa ma faca sa zambesc. un serial bun, actori bun, serialul are de toate, drama, glume bunicele si e foarte realist, deci recomand.
3 0
andrei_nechifor pe 10 Mai 2020 15:32
Rainman cand avea acnee
E unul din titlurile care pot trece lejer sub radar, din lista monstruoasa a celor de la Netflix. Eu l-am descoperit abia dupa ce am vazut "After life", cu Ricky Gervais (excelent!). E un serial usurel, de popcorn, care te lasa cu o stare buna. Eroul este Sam, un pusti autist ATIPIC, pentru ca, desi are lacunele sociale specifice afectiunii de care sufera, este permanent preocupat sa inteleaga cum functioneaza "oamenii normali". De aici, o avalansa de intamplari haioase si de stangacii, de la obsesia pe care o dezvolta pentru psihoterapeutul lui, de care e ferm convins ca ii e suflet pereche, pana la prima experienta sexuala, cu fata pe care o considera doar un partener temporar, o treapta de studiu catre idealul suprem, doamna Sasaki.
Am ras strasnic de cateva ori, personajele sunt bine conturate, iar sora lui si cel mai bun prieten sunt de-a dreptul deliciosi. Pe parinti o sa-i… citeşte

2 0
catacris2003 pe 23 Iulie 2021 20:42
Primele doua sezoane a fost fain, dar ultimele doua sunt cam "forțate".
0 1

Spune-ţi părerea despre Atypical

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Atypical
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells