Viggo Mortensen: "Gata cu filmele!"

de Răzvan Boboc în 6 Apr 2009
Viggo Mortensen

Actorul Viggo Mortensen, cunoscut din seria Lord of the Rings sau Eastern Promises, va lua o pauză în cariera sa cinematografică, anunţă Femalefirst.co.uk. Nu se ştie deocamdată cât va dura până când actorul se va întoarce pe marile ecrane.

"În ultimele săptămâni am fost de la Los Angeles în Japonia, din Coreea în Polonia şi Marea Britanie. Este ridicol şi nu este o modalitate sănătoasă de a trăi. Dar iau măsuri pentru a schimba aceste lucruri. Gata cu filmele", a spus Viggo.

Actorul recunoaşte că a filmat multe pelicule interesante şi că a lucrat cu nişte oameni extraordinari.

"Nu am mai spus "da" vreunui proiect de mai bine de un an. Am jucat în numeroase filme bine primite de public şi pare că ar trebui să mai filmez, dar există şi alte lucruri pe care vreau să le fac. Nu este momentul potrivit", a mai spus Viggo.

Viggo a refuzat mai multe roluri în filme cu bugete mari şi sustine că nu va apărea niciodată într-un film doar pentru bani.

Taguri:  Viggo Mortensen

Părerea ta

Spune-ţi părerea
redmen pe 6 aprilie 2009 14:56
Hm .. asta e o veste cam neplacuta.E unul dintre putinii actori care inca se descurca bine in filme.Ar fi pacat sa renunte de tot.
angesa pe 6 aprilie 2009 17:21
Sa speram ca peste un timp va reveni. E bine sa faca pauza daca asa simte.......
Dar nu reiese din articol ce va face in aceasta pauza "cinematografica"?

April pe 31 iulie 2009 14:10
Va reveni cu siguranta. In prezent s-a dedicat total preocuparilor literare, activitatii de editor al editurii Perceval Press, pe care o conduce, si a participat la realizarea unui documentar despre viata condorilor, intitulat El Camino del Condor (The Path of the Condor).
marius93 pe 17 iulie 2010 19:51
Ar fi pacat sa renunte. E un actor foarte bun

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells