Trailerul oficial al filmul Wednesday dezvăluie rolul Christinei Ricci

de Gloria Sauciuc în 10 Oct 2022
Fred Armisen apare în rolul unchiului Fester

Cel mai nou trailer oficial pentru noul serial horror Wednesday a fost dezvăluit de către Netflix în cadrul New York Comic Con, cu actorul Fred Armisen în rolul palidului, chelului unchi Fester (supurație - n.red). Pe lângă acestea, trailerul a dezvăluit rolul Christinei Ricci în cadrul serialului, fapt ce a fost ținut secret de la anunțul din martie încoace, scrie Variety.

Ricci a jucat rolul personajului Wednesday Addams în cele două filme cu familia Addams semnate de Barry Sonnenfeld, The Addams Family din 1991 și Addams Family Values din 1993.

În Wednesday, Ricci joacă rolul unei profesoare la Academia Nevermore, acolo unde Wednesday Addams (Jenna Ortega) a început ca elevă, și unde își va dezvolta puterile parapsihologice.

Serialul va avea premiera pe 23 noiembrie pe Netflix.

Cât despre surprinzătoarea distribuire a lui Armisen în rol, în noul trailer, Wednesday este plăcut impresionată atunci când Unchiul Fester, o presupusă amenințare, își face apariția, și cei doi pornesc la drum într-o motocicletă cu ataș.

În filmele anilor 90, Christopher Lloyd jucase rolul unchiului Fester. Au mai existat zvonuri online cum că obișnuitul colaborator al lui Tim Burton, Johnny Depp, urmează să joace rolul în serialul Netflix, ceea ce ar fi marcat primul său rol important de la procesul de calomnie cu Amber Heard încoace, scrie Variety.

În serial, Ortega joacă rolul personajului titular, alături de alte nume anunțate deja: Catherine Zeta-Jones în rolul Morticiei Addams, Luis Guzman în rolul lui Gomez Addams, Gwendoline Christie în rolul directoarei Larissa Weems și alții.

În alte roluri apar Percy Hynes White în rolul lui Xavier Thorpe, Hunter Doohan în rolul lui Tyler Galpin, Emma Myers în rolul Enid Sinclair, Joy Sunday în rolul Bianca Barclay, Naomi J. Ogawa în rolul lui Yoko Tanaka, Moosa Mostafa în rolul Eugene Ottinger,Georgie Farmer în rolul Ajax Petropolus, Riki Lindhome în rolul dr. Valerie Kinboot și Ricci în rolul lui Marilyn Thornhill.

Miles Millar și Al Gough sunt showrunneri și producător executivi, în timp ce Tim Burton a regizat patru episoade ale serialului și  semnează producția executivă.

Printre producătorii executivi se numără și Steve Stark și Andrew Mittman de la 1.21 Entertainment, Kevin Miserocchi pentru Tee and Charles Addams Foundation, Kayla Alpert, Jonathan Glickman pentru Glickmania, Gail Berman, Tommy Harper și Kevin Lafferty.

Serialul va avea premiera pe 23 noiembrie pe streamer.

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells