Recomandări TV 24-30 aprilie. Toate genurile sunt reprezentate în filmele săptămânii

de Gloria Sauciuc în 24 Apr 2017
Rubricile Filme la TV și Seriale TV vă stau la dispozitie cu oferta integrală a canalelor de la noi

Ziua de luni este, așa cum v-am obișnuit, a Recomandărilor TV. Iată, așadar, o serie de filme pe care noi le vom urmări în următoarele seri ale acestei săptămâni. Desigur, oferta canalelor TV de la noi este mult mai variată în titluri și genuri. Nu ezitați să accesați Rubrica TV pentru oferta completă a posturilor de la noi.

Dramă. Some Voices
Luni, ora 23:00, Sundance Channel
Ray (Daniel Craig) suferă de schizofrenie. Tocmai și-a revenit din ultima criză și a fost eliberat în sânul comunității, în grija fratelui său, foarte protectorul Pete. Ray se luptă cu necesitatea de a-și păstra sănătatea pe linia de plutire, iar Pete cu aceea de a-și păstra firma și viața particulară pe linia de plutire, pe parcursul perioadei cât îl ajută pe Ray să se adapteze la viața „normală”. O speranță apare atunci când Ray o întâlnește pe Laura, ea însăși o ființă imprevizibilă, și se îndrăgostește de ea. Pe măsură ce Ray simte că viața sa intră pe un făgaș normal, el se întreabă dacă este suficient de recuperat încât să întrerupă medicația care i-a fost prescrisă pentru controlul bolii sale psihice, dar care are și efecte secundare.

SF. In Time/În timp
Marţi, 25 aprilie, 20:30, PRO TV
Într-un viitor unde timpul înseamnă la propriu bani și îmbătrânirea se oprește la 25 de ani, singurul mod de a rămâne în viață e să câștigi, să furi sau să moștenești mai mult timp. Will Salas (Justin Timberlake) trăiește minut cu minut, munceste cinstit pentru a-și câștiga timpul, însă prețurile cresc nemilos, iar plata pare a fi din ce în ce mai neînsemnată. Într-o seară, salvează un necunoscut din mâna hoților de timp, străin al carui ceas valora aproape 100 de ani, o adevărată avere, dar și un real pericol.

Dramă. Madame Bovary
Miercuri, 25 aprilie, ora 00:00, AMC
Filmul conturează portretul unei femei – Emma Bovary – sfâșiate între un univers imaginar, idealizat, și realitatea mediocră în care își duce existența. Ideea care a guvernat aceasta adaptare este de a face un film așa cum însuși Flaubert l-ar fi conceput, spunea regizorul Claude Chabrol.

Serial. Better Call Saul
Joi, 27 aprilie, ora 22:00, AMC
Cel de-al treilea episod al sezonului 3 se difuzează joi, de la ora 22. Înainte de a fi Saul Goodman, era Jimmy McGill. Și dacă îi spui Jimmy, o să ai necazuri mari. Prequel-ul „Breaking Bad" îl urmărește pe Jimmy McGill, un avocat de duzină, pe măsură ce se transformă în avocatul certat cu etica al lui Walter White – Saul Goodman. Serialul va urmări transformarea lui Jimmy în omul care pune cuvântul „criminal” în sintagma „avocat criminalist”.

Thiller. Killing Them Softly
Joi, 27 aprilie, ora 22.30, ProCinema
Jackie Cogan (Brad Pitt) este un asasin care obișnuiește să îi determine, forțeze și oblige pe alții să facă lucrurile după regulile lui. Bărbatul este plătit să răzbune un clan mafiot jefuit în timpul unui campionat de poker de doi escroci. Aceștia n-au știut în ce se bagă, iar Cogan este nevoit să aplice măsuri care se impun, astfel încât afacerile și fluxul de bani să fie reluate în cel mai scurt timp.

Comedie cu Louis de Funès. Jandarmul la New York
Vineri, 28 aprilie, ora 20.10, TVR2
Buclucaşii jandarmi din Saint Tropez sunt desemnaţi să-şi reprezinte secţia la o Conferinţă Internaţională a Poliţiei, tocmai în New York, în comedia Le Gendarme a New York. În clocotitorul oraş vrea să meargă şi fiica jandarmului-şef, dar ordinul este clar: fără neamuri! Trecuţi oceanul, jandarmii francezi se străduiesc din toate puterile să nu-şi facă ţara de râs, dar potenţialul lor catastrofic le creează tot timpul probleme. Colac peste pupăză, Cruchot îşi vede fiica peste tot în labirinticul New York şi pleacă în căutarea ei.

Comedie/fantastic.  R.I.P.D - Copoi pentru strigoi
Sâmbătă, 29 aprilie, ora 20.30, ProTV
Filmul îi prezintă pe Roycephus „Roy” Pulsifer (Jeff Bridges) și pe Nick Walker (Ryan Reynolds), doi polițiști care sunt morți, dar care s-au înrolat pentru a prinde și a aduce înapoi la locul lor sufletele care au fugit din fața Judecății de Apoi și care nu vor să părăsească Pământul în liniște și pace.

Comedie/crimă marca Guy Ritchie. Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Duminică, 30 aprilie, ora 23, ProCinema
Eddy este cunoscut ca un bun jucător de cărţi. Aşadar, el şi cei trei prieteni ai lui., Soap, Tom şi Bacon se hotărăsc să pună fiecare câte 25.000 de lire pentru ca Eddy să participe la o partidă ilegală de poker, condusă de un cunoscut infractor din oraş, Hatchet Harry.Totuşi, Eddy nu îşi dă seama că jocul este măsluit şi rămâne dator cu 500.000 de lire. El este ameninţat că îşi va pierde degetele unul câte unul până când va reuşi să-şi plătească datoria într-o săptămână. Eddy şi prietenii lui se gândesc la tot felul de soluţii ilegale din care ar putea scoate banii, iar în final se hotărăsc să jefuiască o bandă de hoţi cu care sunt vecini, care la rândul lor plănuiesc să jefuiască o bandă de cultivatori de canabis care îşi păstrează banii în cutii de pantofi. Planul pare simplu la început, dar curând se instalează haosul, iar Eddy şi prietenii lui trebuie să găsească rapid o cale de a scăpa nevătămaţi.

Exploreaza subiecte similare:

Some Voices, In Time, Madame Bovary, Better Call Saul, Breaking Bad, Killing Them Softly, Brad Pitt, Louis de Funès, Le Gendarme a New York, R.I.P.D. 3D, Jeff Bridges, Ryan Reynolds, Lock Stock and Two Smoking Barrels

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 25 aprilie 2017 19:12
Lock, Stock and Two Smoking Barrels - pentru fanii crimei şi comediei negre ;)

R.I.P.D. 3D - pentru entertainment, amuzamentul nostru...:)))

Iar, "In Time" s-a dat de atâtea ori că nu mai ţin socoteala.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells