Killing Them Softly

(2012)

Ucide-i cu tandrețe

Poster Killing Them Softly Postere Killing Them Softly

Sinopsis Killing Them Softly

Killing Them Softly trl

Jackie Cogan (Brad Pitt) este un asasin care obișnuiește să îi determine, forțeze și oblige pe alții să facă lucrurile după regulile lui. Bărbatul este plătit să răzbune un clan mafiot jefuit în timpul unui campionat de poker de doi escroci. Aceștia n-au știut în ce se bagă, iar Cogan este nevoit să aplice măsuri care se impun, astfel încât afacerile și fluxul de bani să fie reluate în cel mai scurt timp.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2
O nominalizare Cannes
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Cogan's Trade
  • Kogano sanderis
  • Cogan - La mort en douce

Produs de

Plan B Entertainment

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Inferno Distribution

Țara

SUA

Site oficial

Killing Them Softly
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
MNarcis pe 06 Ianuarie 2013 16:55
Un film cu un scenariu sarac in intensitate, in complexitate, in actiune, (etc) si daca scoti\elimini si cuvantul ''fuck'' din fiecare dialog, fraza, propozitie, continut, atunci nu mai ramai cu prea multe de procesat legate de film......(primul film foarte, foarte slab, dezamagitor la orice nivel pe care il vad cu Brad Pitt).............nu-l recomand!
15 9
nicoux pe 05 Ianuarie 2013 10:55
.....ca din multi altii suntem o singura fiinta.
Sipnosis gresit ,nu stiu de unde a inteles cine a postat din cei ce au contribuit (Manusa, robbiex2, SandraMaktub, piratcarabbean ) ca ,,Jackie Cogan (Brad Pitt) e un om al legii" daca nu intelegi engleza deajuns nu mai posta prostii doar de dragul punctajului.
Intr-o lume în care nimeni nu respecta legile începând cu cei mai marunti hoţi şi terminând cu politicienii de frunte acţiunea filmului este plasată in perioada crizei economice americane din 2008 ce isi face simţită prezenţa şi in lumea interlopa unde se negociaza tarife de criza, chiar si ucigasii platiti sunt dispuşi să faca anumite reduceri pentru un contract. Atunci când spirala datoriilor s-a prăbuşit sau afacerile gangsterilor sunt in pericol, cineva va trebui să plătească, vinovat sau nu. Printr-o prezentare a greselilor, trădărilor si deciziilor între gangsteri se face o paralela intre… citeşte

11 1
mircea.gindu pe 8 februarie 2022 12:33
..da, "America este doar o afacere", e fraza din finalul filmului, în timp ce la tv, Obama îi tot dădea cu "Națiunea americană ca o mare familie".. Aș zice că e chiar oful lui Brad Pitt, pe care-a putut să-l plaseze în film, dată fiind calitatea de producător.
Ammelie pe 03 Ianuarie 2013 11:09
Killing Them Softly (2012)
Sigur nu e ce te-ai astepta de la un film despre mafioti si razbunare. Ritmul e foarte lent, actiunea aproape ce lipseste, sau cel putin nu e flashy, nu e personajul principal ca in atatea alte filme. Li se da timp si spatiu personajelor sa vorbeasca, sa se dezvaluie. Un film interesant, cu un joc bun al actorilor. 7/10
10 4
midnight_caller5005 pe 04 Ianuarie 2013 17:32
prost
unul dintre cele mai proaste filme pe care le-am vizionat. pierdere de timp si de bani in primul rand. scenariu prost, regie proasta si asa mai departe
9 8
Get0dac pe 11 Ianuarie 2013 08:36
Bla bla bla bla
Bla bla bla...Obama.....Bla bla bla...jefuiesc jocu'....Bla bla bla...Apare Brad Pitt care zice.....Bla bla bla...ia bataie Ray Liotta...Bla bla bla...Sa dus draq juma' de film.....Bla bla bla...Vine Gandolfini.....Bla bla bla...Obama.....Bla bla bla...OOOO Noutati, pt. un scurt moment a facut bla..bla...bla...Bush jr......Bla bla bla...Moare Ray Liotta.......Bla bla bla...mai moare un fraier.....inca unu'.........Bla bla bla...Obama......FINAL FILM.
Regizorul si scenaristul merita clar impuscati in cap. Sa ai parte de galeria asta de actori si sa dai chixu' asta............INCREDIBIL.

8 7
MikkaelWolfganger pe 4 mai 2013 13:19
Pune si tu un SPOILER ALERT in fata.Nu toti am vazut filmul si chiar nu vreau sa aflu care moare si care ia bataie.E valabil pentru toti cei suparati pe film.Luati-va de sanatatea lui, dar fara sa divulgati elemente lui esentiale.
costel_rinocerul_visiniu pe 12 martie 2017 22:49
filmul e chiar foarte bun . bla bla bla ..vb pe intelesul lui , nici el nu stie ce zice :)
Spaghete pe 17 Ianuarie 2013 23:08
Ai insomnii, nu ai dormit de mult, medicamentele nu-ti sunt de folos??? IATA SOLUTIA :Brad Pitt & Killing Them Softly !!!
La asemenea distributie ma asteptam si la un scenariu pe masura, o regie exceptionala, sau la o interpretare mai mult decat mediocra, cel putin mai mult decat bolboroseala fortata menita sa convinga publicul ca avem de-aface cu niste vedete incontestabile, de fapt scenariul este cel care face ca prestatia actorilor sa para extrem de slaba.
Extrem de multe momentele moarte, prezente in fiecare film de altfel, insa aici abunda mai ceva ca intr-o ploaie tropicala, sentimentul ca actorii vorbesc ca sa nu taca te insoteste aproape in orice dialog.
Dialoguri care chipurile au darul de a defini cat mai complex rolurile, dar prin nepriceperea regizorului nu fac decat sa aduca plictiseala si enervare maxima.
E genul de film pe care si giovani becali… citeşte

7 6
Spaghete pe 17 ianuarie 2013 23:43
inca ceva, de unde pnm brad pin molid e om al legii in filmul asta? tampenie mai mare nu am auzit pe cinemagică. iote-te ditamai sinopsisu': Sinopsis Killing Them Softly Jackie Cogan (Brad Pitt) e un om al legii care investighează un jaf petrecut în timpul unui campionat de poker organizat sub egida Mafiei. trezirea ba' ca va da lumea cu hollywoodu'-n cap!!!
robertbobo pe 16 Ianuarie 2013 20:10
of,of,of
dupa ce am vizionat trailerul,abia asteptam sa vad filmul,insa m-am inselat amarnic.primul film cu brad la care m-a luat somnul.am rezistat totusi pana la sfarsit ca poate,poate.....actori buni,jocul lor bun,dar in rest un mare zero.
7 6
walstar10 pe 15 Ianuarie 2013 18:50
Incredibil de slab acest film!
NU merita acest film efortul...e prea plictisitor lipsit de calitate!!!!
6 6
AnalyticVision pe 24 Decembrie 2012 16:19
Va invit sa cititi recenzia mea la
http://discerne.wordpress.com/2012/11/26/killing-them-softly-2012/
4 5
firejunior pe 11 Ianuarie 2013 19:55
actori buni intr-un film slab
o incercare nereusita a americanilor de a copia stilul regizorilor: Martin McDonagh sau Guy Ritchie. Mare pacat de actorii consacrati care joaca intr-un film care duce lipsa de intriga, suspans,actiune. Are multe faze de palavrageala inutila, o faza- doua de comedie, si vreo 4 de actiune. Parerea mea e ca nu merita irosit timpul cu el.
4 6
cosmin_kedii pe 30 Decembrie 2012 08:46
Film fără rost - previzibil și plictisitor - cele mai multe scene trase din drum cu prea lung dialog (dacă îl vedeți, veți ști la ce mă refer, în scenele dintre Brad Pitt si James Gandolfini).
4 12
lavara_laiarna pe 26 Noiembrie 2018 21:17
Un film de acțiune in care predomină comedia. .mută.
1 0
mesersmith pe 16 Decembrie 2012 18:48
Dar chiar nu se poate ca si aici sa nu fie activ butonul de vot pana nu este apasat "vazut"?
Eu cred ca cei care administreaza site-ul asta, nu citesc nicidoata comentariile de aici, altminteri ar fi vazut ca sunt sute de postari cu useri care reclama votarea unui film fara a fi vazut.

1 1
nicoux pe 5 ianuarie 2013 11:32
Ai dreptate.
GALD pe 25 Ianuarie 2013 10:35
Slab film
Cred ca Brad are cam multe guri de hranit si a inceput sa accepte filme de seria a II-a. Rusinicaaaaa!
Mai mult nu merita spus!

1 5
deya2103 pe 16 februarie 2013 20:55
a avut si roluri mai proaste!
White1 pe 7 noiembrie 2014 20:18
Evident. Aici a avut un rol bun intr-un film foarte bun :)
lapidarium pe 13 Ianuarie 2013 00:03
Yes,You Can!
Parafrazand as spune ca, Obama este personajul principal al filmului, aparand la fiecare doua secvente pe ecranul televizorului si sporavaind in cel mai pur stil american, vorbe goale lipsite de continut.Cum ar zice romanul:sa vorbim discutii.Se molipsesc si actorii din film, care de cate ori se intalnesc, ne dau un dialog plat si stereotip dublat de un limbaj licentios (de multe ori chiar nu isi avea rostul!)
De la atacul gamblerilor si pana la final, vedem o actiune ce arata a Lock, Stock and Two Smoking Barrels sau Snatch (tot cu Brad-ul) dar nu se apropie niciodata de complexitatea celor doua.Un plus doar pentru evolutia lui Pitt si Liotta in genul lor preferat, destul de naturali si convingatori.Numai pentru amatori ai genului.

1 5
Chatbaloo pe 15 ianuarie 2020 03:43
Cata banalitate

Spune-ţi părerea despre Killing Them Softly

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Killing Them Softly
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells