Primele imagini din viitoarele filme Avatar

de Gloria Sauciuc în 9 Ian 2020
Avatar 2 va avea premiera abia în decembrie 2021

Suntem la mai puțin de doi ani distanță de lansarea filmului Avatar 2 și, chiar dacă nu există imagini oficiale din film, iată că au fost date publicității primele imagini-concept cu ținuturile exotice pe care le vom regăsi în film. James Cameron însuși a prezentat aceste imagini-concept, în cadrul unei conferințe ținute la începutul săptămânii, în Las Vegas, scrie The Wrap.

Doi membri ai populației Na’Vi stau pe o stâncă privind către ocean, apoi - în următoarea imagine - populația băștinașă zboară peste ape spre o insulă plutitoare, pe cer văzându-se planete și luni uriașe. Vedem și modul în care se deplasează în apă populația aborigenă - pe spatele unor creaturi ce seamănă cu niște dinozauri.

„În continuările la Avatar, nu doar că ne vom reîntoarce pe Pandora - dar vom explora noi părți ale lumii. Iată aceste imagini-concept nou-nouțe pentru a vă face o idee asupra a ceea ce urmează”, e scris pe contul oficial de Twitter al filmelor Avatar, textul însoțind cele patru poze.

Data premierei pentru continuările la Avatar a fost de mai multe ori amânată, pe de o parte din dorința lui Cameron de a accesa o tehnologie superioară în realizarea filmelor, pe de alta din cauza întârzierilor provocate de achiziția de către Disney a 20th Century Fox.

Avatar 2 a fost amânat un an, data de lansare fiind acum decembrie 2021. Avatar 3 va avea premiera în decembrie 2023 (o întârziere de 2 ani față de data inițială) , iar Avatar 4 vom vedea în decembrie 2025, pe când Avatar 5 în decembrie 2027. Cameron filmează simultan toate cele patru continuări.

Regizorul a reușit să adune o distribuție impresionantă pentru cele patru filme - Kate Winslet, David Thewlis, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, Edie Falco, Cliff Curtis.

Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver și Stephen Lang au jucat în primul film, care avea acțiunea plasată în anul 2154, pe Pandora, o lună din sistemul stelar Alpha Centauri. Aici oamenii și-au stabilit o bază stelară pentru a exploata rezervele naturale de un prețios minereu ce se găsește pe satelitul natural, în timp ce populația aborigenă Na'vi - o rasă de aborigeni umanoizi - reușeste să reziste expansiunii coloniștilor, care le amenință existența lor precum și a ecosistemului pandorian. Worthington juca un soldat paralitic care va ajunge să lupte alături de localnici pentru cauza lor și care se îndrăgostește de o aborigenă, Neytiri.

Exploreaza subiecte similare:

Avatar, James Cameron, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Cliff Curtis, Edie Falco, Oona Chaplin, Jemaine Clement, Michelle Yeoh, David Thewlis, Kate Winslet, Stephen Lang

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 11 ianuarie 2020 16:45
Prea puțin, prea târziu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells