Primăvara aduce peste 120 de ore de filme la AMC si Filmcafé, plus sezoane noi

de Cinemagia în 29 Mar 2017
Serialele originale AMC „Better Call Saul”, „Fear the Walking Dead”, „Preacher”, „Hap and Leonard”, „Fargo” vin cu cele mai noi sezoane în aprilie și iunie

AMC  și Filmcafé se vor îmbogăți cu peste 120 de ore de filme, începând din această primăvară.  Acordul încheiat de AMC cu unii dintre cei mai mari distribuitori  de filme - 20th Century Fox, Sony Pictures și NBC Universal - va face ca producții precum  „The Book of Eli”, „Zombieland”, „The Simpsons Movie”,  „The Black Swan” etc să poată fi urmărite pe micile noastre ecrane. În plus, în fiecare lună, telespectatorii vor avea o premieră de serial original AMC, cel mai nou produs fiind „The Terror”, care se filmează în prezent în Ungaria.

Iată, în continuare, un interviu cu Katalin Radóczy - Chief Programming Officer la AMC Networks International - Europa Centrală.

Tocmai ați semnat un acord pentru a aduce noi filme în România. Ne puteți spune la ce se pot aștepta telespectatorii?

Suntem fericiți să anunțăm că, grație celui mai recent acord încheiat cu unii dintre cei mai mari distribuitori -20th Century Fox, Sony Pictures și NBC Universal, portofoliile canalelor noastre de filme, AMC  și Filmcafé, se vor îmbogăți cu mai mult de 120 de ore de filme de calitate, începând din această primăvară. Voi enumera doar câteva dintre titluri:

AMC  va difuza în curând „The Book of Eli”, cu Denzel Washington, Gary Oldman și Mila Kunis; „Zombieland” cu Emma Stone, câștigătoarea premiului Oscar; „The Simpsons Movie”; „The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader”, ultima parte a seriei de filme Narnia.

La Filmcafé se va difuza filmul ce a câștigat premiul Oscar, „Black Swan” cu Natalie Portman; iar premierele vor fi urmate de filme nominalizate la Oscar, precum „The Devil Wears Prada” și „The Patriot” cu Mel Gibson și Heath Ledger.

În plus, AMC  va aduce o premieră națională din 8 Aprilie cu sezonul 2 al serialului „Satisfaction”.

În același timp, aceste noi filme vor completa campania publicitară aflată în desfășurare în România, a canalului favorit al Americii, AMC.

 Care sunt planurile dvs în viitorul apropiat? Mai aveți și alte surprize?

În primul rând, în fiecare lună vom avea o premieră de serial original AMC.  Pe lângă „Better  Call Saul”, care revine cu sezonul al treilea pe 13 aprilie, gama de premiere este urmată de noi sezoane din  „Fear the Walking Dead”, „Preacher”, revin și „Hap and Leonard” și „Fargo”. Dar fără îndoială cea mai mare miză este la noul serial „The Terror”, care se filmează în prezent în Ungaria. Drama va fi o antologie cu o combinație distinctivă de științifico-fantastic și istoric non-ficțiune.  Serialul, la fel ca „Fear the Walking Dead” sau „Into the Badlands” de pildă,  se va difuza ca premieră mondială și apoi în reluare în aceeași zi de la ora 22:00, ora locală a României.

Credem în importanța conținutului premium și continuăm să investim masiv în producția de seriale originale AMC.  Ceea ce va susține și dezvolta afacerea noastră este abilitatea continuă de a produce show-uri impresionante, captivante și dominante,  pe care oamenii chiar le doresc. Pe măsură ce consumatorii au o marjă de apreciere din ce în ce mai mare, ei vor găsi modalități de a recompensa televiziunile care le oferă materiale dintre cele mai distinctive și de cea mai bună calitate.

 Este foarte mult conținut nou, dar care este feedback-ul telespectatorilor, cum se dezvoltă audiența? 

Similar cu aceeași perioada a anului trecut, am înregistrat o creștere cu 40% a audienței pe ambele televiziuni, AMC și Filmcafé. 

Suntem de părere că noul feed local AMC pe care l-am lansat în luna august a anului trecut, ne ajută să oferim telespectatorilor programe unice, concepute special pentru a le satisface interesele și preferințele.  Iar acest  lucru este frumos confirmat de cifrele de audiență în creștere. Un alt beneficiu al acestui feed este faptul că putem programa orele de difuzare a celor mai bune seriale AMC cu o oră mai devreme, de la ora 22:00 ora locală, în loc de ora 23:00 cum era înainte.

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Fear the Walking Dead, The Devil Wears Prada, The Patriot, The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, Black Swan, Natalie Portman, Zombieland, The Simpsons Movie, The Book of Eli, Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis, Emma Stone, Mel Gibson, Heath Ledger, Preacher, Hap and Leonard, Fargo

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells