Preacher

(2016) - Serial TV

Preacher

Poster Preacher Postere Preacher

Sinopsis Preacher

Mai mult
Preacher

"Preacher" este o dramă supernaturală care urmărește povestea unui predicator din Texas, Jesse Custer, un om căzut din credință, în drumul său spre Rai. Jesse este posedat de o entitate misterioasă, care îl face să dezvolte o superputere neobișnuită. În călătoria sa, Jesse face echipă cu fosta lui iubită, Tulip și un vagabond pe nume Cassidy. Când aceștia se reunesc, sunt atrași într-o lume nebună populată de personaje din Rai, Iad și din Purgatoriu. În drumul lor dau peste justițiari, demoni și…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.9
Dominic Cooper Dominic Cooper Jesse Custer Joseph Gilgun Joseph Gilgun Cassidy Ruth Negga Ruth Negga Tulip O'Hare
Frankie Muniz Frankie Muniz Frankie Muniz Jackie Earle Haley Jackie Earle Haley Odin Quincannon Elizabeth Perkins Elizabeth Perkins  Vyla (unknown episodes)
Graham McTavish Graham McTavish Noah Taylor Noah Taylor Adolf Hitler Lucy Griffiths Lucy Griffiths Emily
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 30 Mai 2016 12:17
O minge de foc albastru apare în spaţiu, coteşte prin spatele unei planete gigantice, străpunge cu zgomot inelele lui Saturn, zdrobeşte un satelit şi se năpusteşte spre Africa, unde intră în trupul unui predicator care predică despre războiul care va veni. Câteva secunde mai târziu acesta explodează, împroşcându-şi congregaţia cu valuri de sânge. Aşa începe Preacher, serialul difuzat de azi şi în România, pe postul AMC. Pentru cei nefamiliari cu benzile desenate publicate de Vertigo, Preacher ar putea fi una dintre cele mai plăcute surprize ale sezonului.

Lansat în SUA pe 22 mai şi în România doar o săptămână mai târziu, Preacher va avea timp zece episoade pentru a ne surprinde cu o combinaţie plină de potenţial. Ce frapează la primul episod este modul extrem de bine dozat în care se creează atmosfera şi se zugrăveşte misteriosul… citeşte

2 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 25 Iulie 2018 09:11
Initial, nu-i dadusem mari sanse acestui serial; dar, apoi ciudatenia scenariului m-a cuprins, asa ca am ajuns deja la finalul celui de-al treilea sezon.
3 0

Spune-ţi părerea despre Preacher

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Preacher
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells