Premierele săptămânii 3-9 mai 2019

de Ştefan Dobroiu în 3 Mai 2019
Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

După ce săptămâna trecută un singur film îndrăznea să-i ţină piept lui Avengers: Endgame (cronica noastră aici), ritmul revine la normal în primul weekend al lui mai, când în programul cinematografelor se află şase filme. iată mai jos recomandările noastre.

Citeşte aici recomandări cu privire la toate cele 22 de premiere ale lunii mai.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Arctic
Unul dintre cele mai populare produse de expert ale Europei, Mads Mikkelsen este starul acestui action despre supravieţuire printre gheţurile Arcticii. Puţini actori ar fi mai vizionabili şi convingători în rolul stoicului Overgård, care rămâne prizonier printre gheţuri şi pare să nu mai aibă nicio şansă de supravieţuirea atunci când giganticul său SOS atrage o misiune de salvare şi aceasta eşuează. Un film despre gesturile aparent insignifiante pe care le putem face pentru a ne mări şansele la viaţă, Arctic oferă şi o lecţie despre perseverenţă şi refuzul omului de a se lăsa pradă stihiilor şi fatalităţii.

Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile/Extrem de pervers, șocant de violent și diabolic
Zac Efron are parte de o nouă încercare de a-şi salva cariera la Hollywood cu acest romanţat film biografic despre probabil cel mai notoriu asasin în serie din istoria Statelor Unite, Ted Bundy. Povestea este spusă din perspectiva iubitei lui Bundy la data arestării sale, Liz Kloepfer, şi se bazează pe cartea publicată de aceasta în 1981. Femeia are parte de un şoc extrem atunci când îşi dă seama că bărbatul pe care l-a iubit şi în care a avut deplină încredere ar putea fi asasinul nemilos despre care nu mai tac ziarele şi emisiunile de ştiri.

Five Feet Apart/La cinci pași de tine
O nouă încercare de a atrage publicul tânăr în sălile de cinema, Five Feet Apart face parte dintr-un subgen al filmului de dragoste, alături de titluri recente precum Midnight Sun şi The Fault in Our Stars. Provocarea protagoniştilor, Stella (Haley Lu Richardson) şi Will (Cole Sprouse, din Riverdale), este faptul că amândoi suferă de fibroză cistică, ceea ce îi face prizonierii unui program medical draconic, una dintre condiţii fiind să nu se apropie niciodată la mai mult de şase paşi unul de celălalt. Modul cum se răzvrătesc cei doi împotriva bolii şi celebrează viaţa iubindu-se împotriva tuturor recomandărilor a convins doar întrucâtva criticii, dar nu a lăsat indiferent publicul: încasări de zece ori mai mari decât bugetul.

Miss Bala
Dacă peste câteva săptămâni ne vom întâlni cu domnul Fitil (John Wick, adică), de ce să nu facem cunoştinţă cu domnişoara Glonte? Populara Gina Rodriguez (Jane the Virgin) îşi încearcă puterile cu genul action în acest film, remake al filmului mexican omonim selectat la Cannes în 2011. Rodriguez este Gloria, o tânără din SUA venită în Mexic pentru a se distra. Când prietena ei este răpită, Gloria acceptă să ajute un cartel de droguri, doar că acţiunile sale atrag atenţia agenţiei americane antidrog, ceea ce îi va complica foarte mult viaţa, determinând-o să facă o alegere dificilă. Aşa cum te poţi aştepta, rafalele de gloanţe nu vor lipsi deloc pe durata celor 104 minute ale acestui film care nu a fost întâmpinat prea bine de critici.

În programul cinematografelor mai vedem două animaţii destinate celor mai mici spectatori,  Manou the Swift/Manou - Aventuri în zbor şi Princess Emmy/Povestea prințesei Emmy. Mai multe detalii despre aceste două filme la paginile lor de pe site.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, Miss Bala, Extremely Wicked Shockingly Evil and Vile, Arctic, Five Feet Apart, Manou the Swift, Princess Emmy

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells