Posibila impacare intre Tea Leoni si David Duchovny

de Razvan Boboc în 6 Nov 2008
Posibila impacare intre Tea Leoni si David Duchovny

Actorii Tea Leoni si David Duchovny s-au despartit in luna octombrie dar ultimele zvonuri spun ca acestia s-ar fi impacat. Cei doi s-au separat dupa ce Duchovny a fost nevoit sa apeleze la ajutorul specialistilor dintr-o clinica medicala pentru a scapa de dependenta de sex. Cei doi au fost vazuti tinandu-se de mana la New York, la o petrecere de Halloween, la care au participat alaturi de cei doi copii ai lor: Madelaine - 9 ani si Kyd - 6 ani.

O sursa a declarat ca cei doi actori erau foarte simpatici si se tineau de mana, pareau foarte relaxati si bine dispusi in timp de vorbeau cu prietenii lor.

Imediat dupa despartire, in presa au aparut informatii conform carora actorul din “Dosarele X” ar fi descoperit in telefonul sotiei sale mesaje explicite de la Billy Bob Thornton, fostul sot al Angelinei Jolie, cu care Leoni ar avea o relatie de cateva luni de zile. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la “Manure”. Atat Tea Leoni, cat si Billy Bob Thornton au negat ca ar fi impreuna.

Taguri:  Téa Leoni

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells