ParkLake Shopping Center dă start sezonului de reduceri cu 4.500 de vouchere de cumpărături

de Cinemagia în 25 Ian 2017
Află mai multe detalii despre evenimentele ParkLake pe www.parklake.ro

Perioada reducerilor de iarnă este perfectă pentru a-ți reînnoi garderoba la început de an. Acum poți găsi blugii mult visați sau rochia de seară pe care ai pus ochii la discounturi de până la 70%. Pentru că este în natura ta să te bucuri de reduceri, ParkLake Shopping Center a pregătit discounturi și oferte promoționale între 15 ianuarie și 15 februarie.

ParkLake pregătește o serie de activități tematice în perioada sezonului de reduceri, pentru ca tu și cei dragi să vă simțiți bine pe tot parcursul vizitei. Zona de tehnologie, cu simulatoare care redau bucuria activităților de iarnă, demonstrațiile de patinaj artistic și atelierele pentru cei mici din zona magazinelor de copii îți vor oferi o experiență completă în cadrului centrului comercial.

Află mai multe detalii despre evenimentele ParkLake pe www.parklake.ro, pagina de Facebook sau pe aplicația de mobil ParkLake.

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells