℗ ParkLake - locul unde filmele bune încep în afara sălii de cinema

2 Sep 2016
Vino la ParkLake din 1 septembrie și redefinește-ți modul în care te întâlnești cu persoana iubită

Tocmai ai cunoscut pe cineva de curând, v-ați întâlnit și ați vorbit de parcă v-ați fi cunoscut de o veșnicie. Iar când lucruile stau așa, faptul că ați decis să ieșiți în parc a fost total natural. A fost perfect. V-ați plimbat, ați râs, v-ați așezat pe o bancă și v-ați ținut de mână. Acela a fost primul momentul în care ai nu ai mai vrut să-ți ții pasiunea în frâu. Primul tău instinct: să-i furi un sărut. Dar după ce te-ai uitat în jur, ai realizat că nu ai nicio șansă. Soarele pe cer, parcul plin de lume… Ce n-ai fi dat pentru puțină intimitate? Pentru puțin întuneric, pentru o sală de cinema, fix acolo în parc, în care rulează un thriller. Ea se sperie, tu o iei în brațe și până ați realiza ce se întâmplă ați și avut deja primul vostru sărut.

Din fericire pentru tine, acesta nu e un scenariu de film, e o realitate care începe pe 1 septembrie. ParkLake e locul în care vă puteți plimba de mână pe aleile parcului din exteriorul mall-ului, unde vă puteți începe povestea la un film sau o cafea într-unul dintre zecile de restaurante ale zonei de food court și o puteți continua într-un mod activ la terenurile de paddle tennis, totul într-un spațiu în care urbanul se îmbină perfect cu natura.

 Vino la ParkLake din 1 septembrie și redefinește-ți modul în care te întâlnești cu persoana iubită.

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells