Kirsten Dunst, despre hotărârea de a renunța la actorie

de Cristina Grigore în 3 Iul 2017
Fosta iubită a lui Spider-Man a fost la un pas de se retrage din lumea fascinantă a producțiilor hollywoodiene

În lumea captivantă a Hollywood-ului - pe care ne-o imaginăm plină de glamour, distracție și sume impresionante de bani - nu toate starurile se declară fericite. Este și cazul actriței Kirsten Dunst, care a povestit, într-un interviu acordat revistei Times, ce a determinat-o să-și dorească o schimbare de carieră.

Dunst, care în prima parte a carierei a jucat preponderent în filme mici, independente, a spus: „Am avut parte de o tranziţie în care am început să nu mai fiu aşa sigură că vreau să continui în acest domeniu”. Ea a numit perioada de după rolul lui Mary-Jane Watson din filmele Spider-Man – în care nivelul de publicitate şi de interferenţă în viaţa personală crescuseră foarte mult – un fel de „taxă emoţională”.

Însă nu doar celebritatea începuse să o afecteze pe actriţă, ci şi faptul că se vedea atrasă într-un cerc al comediilor romantice şi al continuărilor în care avea acelaşi rol banal.

„Lucrezi la un film de buget mare şi ei se aşteaptă să aparţii, de acum, sistemului. Însă acel sistem nu era pentru mine”, a mărturisit actriţa. „Prefer să interpretez personaje diverse şi bine conturate, decât roluri principale, ce pot fi mai puţin interesante”, a mai spus ea.

Actriţa a mai avut în ultima vreme unele comentarii despre „maşinăria Hollywood-ului”. Dunst a numit reboot-urile nimic altceva decât „nişte vaci de muls”. Ea a mai spus şi că nu este deloc interesată de noul Spider-Man: Homecoming şi a menţionat că, în ceea ce priveşte filmele seriei, se bucură că a făcut parte din prima trilogie, şi nu din ultimele producţii.

Dunst joacă în The Beguiled, ultimul film al Sofiei Coppola – cu premiera la Festivalul de Film de la Cannes – ce s-a lansat în Statele Unite pe 30 iunie. 

Exploreaza subiecte similare:

Kirsten Dunst, The Beguiled 

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
vladalmond pe 3 iulie 2017 11:16
O cheamă Kirsten, nu Kristen.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells