Iată cât a cerut Bruce Willis pentru o zi de filmare la The Expendabes 3

de Cristina Grigore în 8 Aug 2013
Sylvester Stallone este acum bucuros că “lacomul” Willis s-a retras din distribuţie

Relatam zilele trecute înlocuirea lui Bruce Willis cu Harrison Ford în The Expendables 3, lucru anunţat cu ironie de Sylvester Stallone pe contul său de Twitter. Stallone mima atunci bucuria, însă îl numea pe Willis, indirect, “lacom şi leneş”. Se pare însă că nu lenea era problema lui Willis, ci pretenţiile financiare exagerate.

O sursă citată de TheHollywoodReporter.com menţionează că actorului i s-ar fi oferit 3 milioane de dolari pentru patru zile de filmare în Bulgaria, însă acesta a spus că va renunţa la proiect dacă nu primeşte pentru asta patru milioane.

Stallone şi echipa de realizatori nu au fost de acord cu cererea lui „John McLane”, iar pentru că perioada de începere a filmărilor se apropia vertiginos (începutul lunii în curs), au căutat rapid un înlocuitor al starului. Şi l-au găsit în persoana fostului Indiana Jones.

„Cred că Willis a fost un pic surprins de faptul că a fost înlocuit cu Harrison Ford în 72 de ore – un actor mai bun, o persoană mult mai simpatică şi o alegere mai interesantă pentru scenariul filmului”, a punctat sursa lui TheHollywoodReporter.

În ciuda comportamentului poate un pic prea arogant al lui Willis, pretenţiile sale financiare au o justificare legată de succesul pe care încă îl are la Hollywood în comparaţie cu unii dintre foştii săi colegi de platou din The Expendables – Mickey Rourke, Wesley Snipes, Mel Gibson, Steven Seagal sau Dolph Lundgren.

În afară de Red 2, care abia îşi acoperă bugetul de producţie (a fost de 84 de milioane de dolari, în vreme ce încasările internaţionale abia au ajuns la 80 de milioane), restul filmelor sale recente s-au bucurat de un relativ succes la box-office – G.I. Joe: Retaliation: 372 de milioane de dolari încasări la un buget de 130 de milioane, A Good Day to Die Hard: 305 milioane de dolari la un buget de 92 de milioane, iar Looper, un succes real al anului trecut: 176 de milioane de dolari la un buget de doar 30 de milioane.

The Expendables 3 este de aşteptat să îşi tripleze bugetul de aproximativ 90 de milioane, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul aventurilor anterioare ale Eroilor de Sacrificiu – The Expendables a avut încasări de 274 de milioane de dolari la un buget de 80 de milioane, iar The Expendables 2 a încasat 300 de milioane de dolari internaţional la un buget de 100 de milioane.

Exploreaza subiecte similare:

Bruce Willis, Harrison Ford, The Expendables 3, Sylvester Stallone, The Expendables, Mickey Rourke, Wesley Snipes, Mel Gibson, Steven Seagal, Dolph Lundgren, Red 2, G.I. Joe: Retaliation, A Good Day to Die Hard, Looper, The Expendables 2

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
vladimir84 pe 8 august 2013 10:57
Omul stie cat valoreaza, chiar daca pare cam lacom. Banii are de unde sa si-i ia.
marius7x pe 8 august 2013 12:29
*John McClane - ati gresit numele personajului in ambele articole.
alex_28 pe 8 august 2013 14:48
eu aici sunt de acord cu sly..adica sa fim seriosi nici in timpurile in care toti acesti actori erau in culmea gloriei nu primeau atat pentru un rol principal dapoi pentru o aparitie de ctv minute=))si cu toate astea wilis acum la 58 de ani cand filmele lui numai sunt nici pe departe ce-au fost.. vrea 4 milioane de dolari pentru o zi de filmare?=))penibil..asta e diferenta intre sly si bruce wilis.. sly a ajuns intr-un punct al carierei in care face filmele din placere si dragoste pentru film.
mariusdbrsc pe 8 august 2013 17:33
BINE PUNCTAT!!!!!
catajedi pe 8 august 2013 19:38
Total de acord. Probabil ca cele 4 zile de filmari nu insumau mai mult de 10 minute din film, poate nici atat. Prea isi ia Bruce nasul la purtare. Singurul lui succes major raportat la bugetele filmelor in care a aparut in ultimii a fost Looper (G.I. Joe Retaliation nu se pune, caci acolo filmul a incasat bani mai mult pe spinarea lui the Rock si Snake Eyes) si sa zicem primul Red cu incasari de 200 milioane la buget de 58. Oricum lui Bruce a inceput sa scada.
pavy_b pe 9 august 2013 00:42
prost nu-i ala care cere,prost ii ala care da
iantoc pe 9 august 2013 13:25
Daca v-ati fi informat corect aceasta suma nu este pentru O ZI ci pentru PATRU ,omul isi permite sa ceara cat vrea el, el chiar a jucat in filme cu incasari bune sau chiar foarte bune,fata de ceilalti colegi de platou,iar Stallone e normal sa fie si el zgarcit ca doar e scenaristul si producatorul filmului,Bruce isi cunoaste si singur valoarea sa ,nu trebuie sa ne mai mire cat cere un actor un ex ar fi robert downey jr ptr. ultimul sau film cat a cerut?si ce film cu multeeeeee efecte speciale,concluzia=cere si vei primi !!!
cristi23 pe 9 august 2013 20:31
bruce willis are priza la public...e un actor bun, deci isi permite sa fie lacom......e pacat dar asta e......
alex_il_fenomeno pe 17 august 2013 01:07
Pentru 4 zile de filmare, 4 milioane... Deja parca intrece gluma.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells