RED 2

(2013)

Greu de pensionat 2

Poster RED 2 Postere RED 2

Sinopsis RED 2

Red 2 SD

Frank Moses (Bruce Willis) este salvat din ghearele unui asasin plătit de fostul său coleg Marvin (John Malkovich), care și-a înscenat propria moarte pentru a nu fi pus în pericol. Cei doi bărbați, alături de prietena lui Frank, Sarah (Mary Louise Parker), pornesc într-o călătorie prin lume, cu scopul de a descoperi secretul din spatele proiectului Nightshade, dar și motivul pentru care acesta este dorit de toate guvernele de pe planetă.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Se difuzează la TV.
RTL HU
Sâmbătă, 23 Mar 22:15
Film +
Joi, 28 Mar 22:00
Vineri, 29 Mar 00:00

Caseta tehnică

Produs de

Summit Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Summit Entertainment

Distribuit in Romania de

MediaPro Distribution

Țara

SUA

Site oficial

RED 2
Film disponibil pe DVD, Blu-ray în România

Box office RED 2

Weekend premieră (29.07.2013)
  • Loc 1
  • Spectatori 20.516
  • Încasări (RON) 372.656,75
Total
  • Spectatori 78.594
  • Încasări (RON) 1.298.911,66
  • Încasări (USD) 389.415,43

Părerea criticului

StefanDo pe 01 August 2013 18:39
Dacă există vreo certitudine în ceea ce priveşte filmele lunii august, aceasta este că actorii din Greu de pensionat 2 s-au distrat de minune la filmări. Comedia lansată vineri debordează de energie şi entuziasm şi compensează haosul total din scenariu cu situaţii imprevizibile şi momente comice pe măsură. Astfel, Greu de pensionat 2 devine o soluţie bună pentru petrecut două ore în cinema, chiar dacă sunt minime şanse să ţi-l mai aminteşti după derularea genericului de final.

Bruce Willis este din nou Frank Moses, specialist în operaţiuni secrete ieşit la pensie. Alături de el, prietenii Marvin (John Malkovich) şi Victoria (Helen Mirren) trebuie să ia urma unui arme nucleare imposibil de detectat şi în stare să ucidă milioane de oameni. Este o miză mare pentru eroi, nevoiţi să lege noi alianţe, să reînnoade prietenii vechi şi să… citeşte

6 13

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Tyson_Kyd pe 25 August 2012 02:22
Prima parte a fost uimitoare, plina de umor si cu actiune din abundenta . La ce sa te astepti atunci cand este vorba de Bruce Willis si John Malkovich pusi in aceeasi pelicula ?! Red 2 devine mai interesant avand in vedere ca sunt adusi Anthony Hopkins si Catherine Zeta-Jones . Cu o poveste palpitanta, cu multa tensiune si suspans, cu actiune clasica si acelasi umor condimentat, fac ca Red 2 sa fie un film exceptional . Nu am de ce sa ma pronunt negativ asupra acestui film, imi plac la nebunie aceste genuri de filme, iar Dean a facut o treaba minunata cu regia . Cand am urmarit filmul, pot spune ca m-a intrgat la maxim !
12 4
wildinthecountry pe 01 August 2013 23:26
x
Aveti chef sa vedeti un film nepretentios, distractiv, usurel , care sa va relaxeze si binedispuna?
Daca da acesta e filmul potrivit.
Nici nu mai conteaza faptul ca scenariul e varza si ca actiunea e exagerata.
Willis e la fel de carismatic ca de obicei, Malkovich asigura portia de umor iar Hopkins e fabulos in rol secundar.De savurat.....

11 0
Cote2Dieu pe 05 Martie 2013 16:51
Clar asta este anul lui Bruce Willis. Ador actorul asta !
9 2
AlineziaBumfi pe 09 August 2013 09:02
Mai spectaculos decat primul
Dapa parerea mea, partea a 2-a a fost mai buna decat prima. Actiune mai multa, efecte, povestea mult mai complicata, actori noi si multe, multe impuscaturi. Cred ca merita nota 7 :)
6 0
nyuszi pe 05 August 2013 00:21
Imi vine sa-i dau nota 10 pentru actori! Dar ma abtin, ca la urma urmei ca film nu e nu-stiu-ce. Dar e amuzant, si m-a distrat de minune.

Mi-ar place sa vad un spin-off despre Victoria. Helen Mirren si armele de foc sunt pentru mine "cuplul anului". E bine sa mai vezi un film in care cel mai "badass" personaj e o doamna de aproape 70 de ani. :) Si referinta la rolurile ei de regina (in multiple productii), a fost geniala.

Iar Bruce Willis e Bruce Willis. :)

6 0
cezarika21 pe 13 Iulie 2015 06:46
O continuare savuroasă a unui film relaxant
Succesul filmului RED (2010), tradus inspirat în limba română „Greu de pensionat”, chiar dacă moderat, i-a determinat pe producătorii companiei DC Entertainment să conceapă o continuare în care „pensionarii” foștilor servicii secrete (Bruce Willis, John Malkovich, Brian Cox, Hellen Mirren) sunt scoși din hibernare și trimiși în Europa pentru a rezolva definitiv Operațiunea Nightshade. Prilej de a întâlni foști sau actuali inamici și, bineînțeles, de a salva omenirea.

Ca și predecesorul său, „RED 2” are o poveste implauzibilă şi exagerată la fel ca majoritatea filmelor de acțiune, dar compensează onorabil prin umor și prin carisma interpreților. Se urmează aceeași rețetă scenaristică, iar, cum interpreții sunt în mare parte aceeași, nu există diferențe la nivel artistic. Am spus că nu există diferențe. Ei bine, am greșit.… citeşte

5 0
ovicidoridark pe 02 Iulie 2013 19:46
Hell Yahhhhhhhh
Deci o sa ma duc sa vad filmu' asta in cinema chiar daca ar fi ultimu' lucru pe care l-as face! Abia astept sa-l vad din nou pe trogloditu' de Malkovich cum eviscereaza tot ce-i iese in cale. Dupa parerea mea filmu asta fara el ar fi ca sexu' fara o femeie ( inutil).
5 4
Apache95 pe 20 August 2013 22:30
Pai...genul de film la care te duci cand la celalalte e sala plina si ai uitat de rezervare.

Are unele faze comice , actiunea e decenta...dar nu e un film pe care sa ti-l amintesti a doua zi ,sau despre care sa te apuci sa comentezi .

3 3
dido pe 31 octombrie 2013 05:12
Dupa un film inutil si comentatul devine inutil...
SoKaT pe 18 Ianuarie 2013 15:38
willis , malkovich , hopkins si mary louise parker , de abia astept :X cred ca va fii super
3 5
mihaelatb pe 08 Februarie 2015 02:59
Nu stiu daca a fost mai bun sau mai prost ca primul RED, amandoua fiind filme fara pretentii, Dar ce stiu sigur este ca, daca fara Bruce Willis filmul putea sa se faca ( locul ii putea fi luat de un alt pensionar "dur": Sylvester Stallon sau Mel Gibson), fara John Malkovich si intr-o oarecare masura si Helen Mirren, exclus! Cei doi sunt sarea si piperul filmului. Aparitie decorativa si atat, a Catherinei Zeta-Jones, iar Byung-hun Lee serveste drept "punte de legatura" intre generatiile de spectatori.
O prezenta de exceptie: Anthony Hopkins, care joaca excelent, indiferent de film.

2 0
sabinalin pe 10 Decembrie 2013 15:39
I-am acordat un punct in plus fata de primul film dintr-un motiv simplu si clar: Anthony Hopkins, pe care mi-a facut mare placere sa-l revad alaturi de ceilalti mari actori in acest divertisment ultrarelaxant care nu trebuie luat nici o clipa in serios...
2 0
Raddu pe 06 Decembrie 2013 12:15
8/10
Nu stiu daca nota reflecta exact ce cred sau doar faptul ca ma asteptamsa fie mult mai slab. Mi-a placut !
Per ansamblu mai bun decat red 1 , desi lipsa lui Morgan Freeman se vede , filmul reuseste totusi sa propuna niste actori geniali ca Anthony Hopkins. Actiune cursiva , suficient de multa si suficient de credibila. Au disparut se pare scenele in care Bruce inarmat cu un glock strapungea zeci de soldati inarmati pana in dinti.

2 0
DragonMaster pe 13 Noiembrie 2013 16:37
O continuare buna
Acest film a reusit sa imbine genurile comedie-actiune in asa fel incat nu am mai vazut la un alt film din 2013 asta si a fost mai bun decat prima parte la genul comedie ceea ce a facut ca acest film sa fie urmarit cu atentie si sa fie un film care este numai bun de vazut daca vrei sa te relaxezi.Actorii au jucat bine,actiune este din plin iar in distributie apare si Anthony Hopkins care inca la cei 75 de ani isi joaca bine rolul.Este un film pe care il recomand daca doriti sa vedeti un film de actiune bun care aduce si un zambet la unele faze.Nota oferita de mine este 7.
2 0
Infinity pe 03 Noiembrie 2013 03:23
RED 2 (2013)
Doua aspecte cam enervante si cam neplacute am intalnit in film: cateva scene trase de par si scenariul cam haotic, cu multe twist-uri si mici gauri. Insa, aceste lucruri conteaza mai putin cand ai in fata o distributie nebuna, o prestatie si mai nebuna si, totodata, foarte amuzanta, actiune la greu si nu in ultimul rand, momentele si replicile haioase. Un film care te binedispune, te relaxeaza si te amuza. Il recomand. Mi-a placut.
2 0
julzcat pe 01 August 2013 13:37
Chiar bun
E chiar reusit. Marvin e in top! Foarte entertaining!
2 0

Spune-ţi părerea despre RED 2

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu RED 2
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells