Don’t Breathe se menţine pe locul întâi al box office-ului american

de Cristina Grigore în 5 Sep 2016
Horror-ul cu o poveste originală este unul dintre hit-urile verii

Realizat cu mai puţin de 10 milioane de dolari, Don’t Breathe (Omul din întuneric) a obţinut până acum 54,8 milioane de dolari internaţional şi se menţine cu succes deasupra lui Suicide Squad şi în topul nord-american.

Pelicula cu un scenariu original, la care a contribuit şi regizorul acesteia, Fede Alvarez, a rămas pe locul întâi în clasament pentru a doua săptămână la rând, iar week-end-ul prelungit de Ziua Muncii a SUA a însemnat pentru film un câştig de 15,7 milioane de dolari potrivit BoxOfficeMojo.com.

Suicide Squad rămane pe locul doi în top – cu încasări de 10 milioane de dolari – urmat de Pete’s Dragon (6,47 milioane de dolari), Kubo and the Two Strings (6,46 milioane) şi Sausage Party (5,3 milioane).

Lansat în premieră la Festivalul de Film de la Veneţia, The Light Between Oceans – o dramatică poveste de dragoste ce-i are ca protagonişti pe Alicia Vikander şi Michael Fassbender – a intrat în clasamentul american pe locul şase, cu încasări de 4,9 milioane de dolari la un buget de producţie estimat la 20 de milioane.

 

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells