Dahmer ajunge pe locul 2 în topul filmelor de limba engleză pe Netflix și locul 1 în România

de Gloria Sauciuc în 12 Oct 2022
Serialul produs de Ryan Murphy este depășit, acum, numai de Sezonul 4 din Stranger Things în clasamentul intern al streamer-ului

Serialul produs de Netflix Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story este, la ora actuală, al doilea cel mai urmărit film în limba engleză din istoria platformei de vizionare, scrie Hollywood Reporter. În România, serialul interzis sub 18 ani este pe locul 1 în clasamentul „Top România astăzi”.

Clasamentul streamer-ului pentru săptămâna 3-9 octombrie arată că mini-seria Dahmer a strâns 205,33 milioane de ore de vizionare în întreaga lume, ceea ce îl aduce pe locul 1 pentru ce de-a treia săptămână la rând. Aceasta aduce serialul semnat Ryan Murphy Productions la un total de 701,37 milioane de ore de la debutul de pe 21 septembrie, un rezultat bun pentru locul 2 al tuturor timpurilor.

Dahmer a depășit sezonul 2 din Bridgerton (656,26 milioane de ore de-a lungul primelor 28 de zile) în cursul unei singure săptămâni. Dahmer se află mai jos numai după Stranger Things (1,35 miliarde de ore) în rândul filmelor în limba engleză.

De asemenea, Dahmer este pe locul patru în clasamentul serialelor Netflix în orice limbă, numai după Squid Game (1,65 miliarde de ore în primele 28 de zile), Stranger Things 4 și ultimul sezon din Money Heist (792,23 milioane). S-ar putea ca cele încă nouă zile de rulare pentru Dahmer să îl ajute să depășească Money Heist.

Cele peste 205 milioane de ore de vizionare este mai mult decât triplul celui mai urmărit serial, drama germană The Empress (59,43 milioane ore de vizionare pe plan global) conform clasamentului Netflix.

Printre serialele în limba engleză, un altul legat de Dahmer - ultimul episod din Conversation With A Killer - se află pe locul doi cu 31,4 milioane de ore de vizionare. Un sezon anterior, The John Wayne Gacy Tapes, a reintrat în topul 10.

Creatorul distins cu Emmy al serialului American Crime Story ne prezintă Dahmer - Monstru: Povestea lui Jeffrey Dahmer. Serialul examinează crimele macabre și oripilante comise de Jeffrey Dahmer și deficiențele unui sistem care i-au permis acestui notoriu criminal american să ucidă în văzul tuturor timp de mai bine de zece ani.

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells