Cum să nu-l adori?! Primul trailer și prima imagine din animația Garfield au fost lansate

de Gloria Sauciuc în 15 Nov 2023
Animația se va lansa anul viitor, pe data de 24 mai

Primul trailer și prima imagine din animația Garfield, la care se lucrează încă din 2016, au fost date publicității de către Sony Pictures. Clipul îl arată pe Garfield puiuț adăpostindu-se de ploaie într-o ladă, pe o alee, peste drum de un restaurant italian. Ademenit de aromă, el se îndreaptă spre cealaltă parte a străzii, unde Jon Arbuckle ia masa singur. După ce îl zărește pe Garfield la fereastră, acesta îl lasă pe motănelul portocaliu să intre în restaurant și îi oferă o parte din pizza sa. Cei doi se înțeleg instantaneu, ceea ce îl face pe Jon să devină stăpânul lui Garfield. „Și uite așa l-am adoptat pe Jon”, spune Garfield publicului.

Un film complet nou, care îl relansează pe Garfield pentru o nouă generație...

În filmul ce se va lansa în 2024, Garfield (voce Chris Pratt), faimosul motan de interior, care urăște ziua de luni și care iubește lasagna, este pe cale să aibă o aventură sălbatică în aer liber, se vede în sinopsisul oficial, de asemenea dat publicității.

Trailerul continuă și îl arată pe Garfield adaptându-se la noua sa viață, la reîntâlnirea tată-fiu și ieșind din zona sa de confort pentru a-l cunoaște pe Vic.

După reuniunea neașteptată cu tatăl său de mult pierdut - pisica de stradă șleampădă Vic (dublată de Samuel L. Jackson) - Garfield și prietenul său canin Odie sunt forțați să renunțe la viața lor de răsfăț, se mai vede în sinopsisul oficial, și să i se alăture lui Vic într-un jaf amuzant, cu o miză... cu greutate.

Rolurile de voce sunt completate de Nicholas Hoult, Bill Murray, John Cena, Ving Rhames.

Exploreaza subiecte similare:

garfield, Samuel L. Jackson, Chris Pratt, Nicholas Hoult, Bill Murray, John Cena, Ving Rhames

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 19 noiembrie 2023 02:17
Garfield este deja un personaj foarte iubit, iar primele filme cu el chiar spun ca au fost un succes, sigur nu vor gresi cu animatia.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells