Cel mai nou teaser-trailer pentru Guillermo del Toro’s Pinocchio este aici!

de Gloria Sauciuc în 28 Iul 2022
Un musical magic, stop-motion, în regia lui del Toro și Mark Gustafson, filmul urmărește aventurile năstrușnicului Pinnochio care caută să își găsească un loc în lume.

Un nou teaser-trailer pentru Guillermo del Toro’s Pinocchio a fost dat publicității. Animația stop-motion urmează să se lanseze pe Netflix în luna decembrie.

Naratorul din acest teaser-trailer este tot Cricket, care anunță că urmează o poveste despre „tați imperfecți și fii imperfecți”.

Cineastul distins cu premiul Oscar Guillermo del Toro reimaginează povestea clasică semnată de Carlo Collodi, despre o marionetă de lemn care prinde viață în mod magic pentru a alina suferința unui tâmplar pe nume Geppetto. Această animație regizată de Guillermo del Toro și Mark Gustafson urmărește peripețiile neascultătorului băiețel de lemn Pinocchio, care se află în căutarea locului său pe lume.

Regizat de Guillermo del Toro și Mark Gustafson, filmul include în distribuție vocile lui Ewan McGregor în rolul lui Cricket, David Bradley în rolul lui Geppetto și îl prezintă pe Gregory Mann în rolul lui Pinocchio. Din distribuție mai fac parte și Finn Wolfhard, Cate Blanchett, câștigătoare a premiului Oscar, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, Christoph Waltz, câștigător al premiului Oscar, și Tilda Swinton, câștigătoare a premiului Oscar.

Stop motion este o tehnică de animație care face ca obiectele din jurul nostru să pară a se deplasa de unele singure. Obiectul este mutat cu pași mici, între cadre fotografiate individual, creând iluzia de mișcare atunci când o serie de cadre sunt rulate ca o secvență cotinuă.

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells