Ce personaj din Stranger Things erai în liceu? Completează testul și afli răspunsul!

de Cinemagia în 17 Iun 2022
Primul volum al sezonului 4 e acum disponibil pe Netflix, iar din 1 iulie vom vedea și marea finală

Acum șase ani, un proiect Netflix ne reîntorcea în atmosfera fascinantă a unor filme precum E.T. the Extra-Terrestrial, dar cu un twist à la John Carpenter: Stranger Things. Primul volum al sezonului 4 e acum disponibil pe Netflix, iar din 1 iulie vom vedea și marea finală, odată cu lansarea celui de-al doilea volumul.

Fanii serialului știu că Stranger Things are cam tot ce pretindem de la un serial, de la o poveste captivantă la personaje ataşante şi mister consistent. Cei care iubesc serialul, probabil s-au identificat deja cu unul dintre eroi. Dacă profilul lor psihologic corespunde sau nu cu cel al personajului, vă invităm să aflați chiar acum, răspunzând întrebărilor de la testul din linkul de mai jos.

Pe cei care nu știu încă serialul (nu credem, totuși, că există :), îi invităm să facă testul pentru a vedea ce tip de licean este/a fost.

Cert este că Stranger Things ne arată personajele de Halloween ale copilăriei defilând pe străzi în suburbii într-o zi de toamnă, cerând bomboane. Cum am putea rata așa o defilare?

Click aici pentru quiz!

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells