Benedict Cumberbatch anunță revenirea sa în rolul Doctor Strange în 2024

de Gloria Sauciuc în 5 Iul 2023
Prima apariție a lui Cumberbatch în rolul lui Stephen Strange a fost în 2016

Se pare că vrăjitorul suprem va reveni la MCU, cum Benedict Cumberbatch anunță un nou proiect în seria de filme, cu lansare anul viitor, scrie movieweb.com.

Urmând finalului epopeic al lui Doctor Strange in the Multiverse of Madness, care a pregătit publicul pentru o nouă misiune a Vrăjitorului Suprem alături de Clea (Charlize Theron), Benedict Cumberbatch își anunță revenirea în MCU mai curând decât fanii se așteptau.

Prima apariție a lui Cumberbatch în rolul lui Stephen Strange a fost în filmul său din 2016, iar personajul său a devenit rapid unul cheie în povestea din Avengers: Infinity War și mai ales în lupta contra lui Thanos, îndrumându-i pe protagoniști pe calea cea bună. Totuși, in acest nou stadiu al MCU, în saga Multiverse, prezența lui este și mai importantă, așa cum s-a văzut atât in Spider-Man: No Way Home cât și în Multiverse of Madness.

Deși finalul filmului semnat de către Sam Raimi părea să pregătească terenul pentru un al treilea episod din saga personajului jucat de Cumberbatch, actorul sugerează ar revine mult mai repede, într-un proiect de anul viitor, deși încă nu știm despre care este vorba.

Exploreaza subiecte similare:

Benedict Cumberbatch, Avengers: Infinity War, Doctor Strange, Spider-Man: No Way Home, Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells